Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja zaraz będę wcinac fasolke szparagowa z bułka tartą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ojj pychotkaA ja zaraz będę wcinac fasolke szparagowa z bułka tartą
Smacznego :-)Ojj pychotkaSmacznego :-)
:-)
;-)

A ja dziś mierzyłam tempke i nie wiem jak ją mam zapisac bo wyszło mi 36,6 i pół kreskiMam zapisac jako 36,7 czy jako 36,6?
Mierzyłam tak 5-6min..
jak tak masz to zapisujesz 36,65 i juz.. ja zawsze z polowkami zapisuje..
Co tu taka cisza?
Kobietki pisac, pisac:-)
Ja piszę ściągi na egzamin na kompie i BB mam cały czas otwarteWielka siostra patrzy;-)
. Na szczęście się to jeszcze nie zdażyło w viągu mojej 1,5 rocznej kariery w tej firmie. I tak już wchodzę na Naszą Klasę, Allegro itd.
. A jakby zobaczyli, że jeszcze na staranka o dziecko- łoooooo matko :-). Lepiej żeby na razie nikt nie wiedział
.
Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-)
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego![]()
.Mnie w tym cyklu też tak jakoś dziwnie spod pachy bolą a nigdy tak nie miałam hmmmmmmm.

No to jesteśmy już dwie z takimi dziwnymi bólami..
A kiedy powinnaś dostac @?

i to już od samej owulacji tak prawie mam. 
Jutro, pojutrze albo w niedzielę to już najpóźniej. Hmmmmm jestem bardzo ciekawa. Mnie zawsze piersi bolały tak jakby w środku a teraz po bokach i w środkui to już od samej owulacji tak prawie mam.
![]()
rozumiem że jeżeli do 3 dni licząc od dzisiaj nie przyjdzie @ to testujemy;-)tez po suwaczku widać
trzymam kciuki oby była fasolka;-):-)rozumiem że jeżeli do 3 dni licząc od dzisiaj nie przyjdzie @ to testujemy;-)tez po suwaczku widaćtrzymam kciuki oby była fasolka;-):-)