Agniesiak85
Fanka BB :)
AGNIESIAK uwielbiam fasolke szparagową(zieloną)z bułka tarta
Byłam sobie na podwórku z Dominisiem super sie bawiliśmy![]()
A ja dalej w tych notatkach i ściągi pisze, eh.. niech juz będą wakacje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNIESIAK uwielbiam fasolke szparagową(zieloną)z bułka tarta
Byłam sobie na podwórku z Dominisiem super sie bawiliśmy![]()

Dokładnie- jeszcze te 3 dni do testowania. Ale coś mi się wydaje, że przyjdzie @, więc za bardzo się nie nastawiam. :-(

ale wiecie troszke można myśleć o fasolce
jak mi bedzie sie zblizać do testowania hehe ja pewnie będe miała fuuul oznaków że jestem w ciąży
i ten dziwny ból z rana w jajnikach nieżle mnie to zakłuło ja musiałam się położyć tak to bolało i potem brzuch aż w krzyże
jak na @ ale te jajniki
może dzisiaj rano miałam owulke i mi pęcherzyki pękały dlatego może
przez ostatnie dni miałam normalnie płodny śluz a dziś bam nie ma
nie wiem co jest grane zastanawia mnie to cały czas mam nadzieje że jednak owulke miałam patrząć po płodnym śluzie i po tym kłuciu jajników
a co wy na to
AGNIESIAK,MEXI no tak lepiej sie nie nastawiacale wiecie troszke można myśleć o fasolce
jak mi bedzie sie zblizać do testowania hehe ja pewnie będe miała fuuul oznaków że jestem w ciąży
![]()

No ja mam juz fool oznaków ale nie piszę bo wiecie.. tak głupio jak potem znowu rozczarowanie
hehe AGNIESIAK my tu wszyscy sie nieżle nakrecamy

dziewczynki odebralam wyniki.. nie sa rewelacyjne..
FSH 4,88 (norma: 3-20)
Prolaktyna 29,44 (1,58-25,9)
Testosteron 1,79 (0,36-3,33)
LH 11,23 (1,2-12,5)
(normy podalam dla fazy folikularnej bo mam jeszcze owulacyjna i lutealna)
robione w 4 dc

A ja dalej w tych notatkach i ściągi pisze, eh.. niech juz będą wakacje

Przypomniało mi się jak sama ściągi pisałam ale jakoś nigdy nie potrafiłam z nich skorzystać - sumienie mnie gryzło 

patrysia - ja śluzu w tym cyklu nie miałam (przynajmniej go nie widziałam) - a fasola jest. :-):-):-)A wiecie co mnie jedno zastanawia że dzisiaj nie mam śluzui ten dziwny ból z rana w jajnikach nieżle mnie to zakłuło ja musiałam się położyć tak to bolało i potem brzuch aż w krzyże
jak na @ ale te jajniki
może dzisiaj rano miałam owulke i mi pęcherzyki pękały dlatego może
przez ostatnie dni miałam normalnie płodny śluz a dziś bam nie ma
nie wiem co jest grane zastanawia mnie to cały czas mam nadzieje że jednak owulke miałam patrząć po płodnym śluzie i po tym kłuciu jajników
a co wy na to
![]()
A ja zaraz będę wcinac fasolke szparagowa z bułka tartą
A my wczoraj mieliśmy 3 rocznice slubu
Buziaczki
aguniak - po pierwsze Gratulacje z Okazji Rocznicy, a po drugie: w poniedziałek przełoże Cie przez kolano i dam klapsa w tyłek. Fasolka będzie i tego sie trzymaj. :-)No wlasnie ja tez napewno dostane @ niestety. Jakos powoli trace nadzieje na fasolke:-(