Nektarynka
Fanka BB :)
prolaktyna zwasnie sie martwilam i ten wskaznik lh:fsh tez ponad 2 a ma byc 0,8 - 1,5.. jeszcze progesteron zrobie i wtedy udam sie do lekarza.. ale to po 23dcNektarynko, z Twoich wyników widać, że prolaktyna za wysoka i pewnie dlatego problemy masz z zajściem w ciążę. Trzeba ją zbić farmakologicznie.
nie wiedzialam ze sa takie badania.. tak jak wyzej pisalam dopiero po 23dc ide do lekarza bo jeszcze progesteronNektarynko tak jak pisze Mama Stacha prl może być przyczyną problemów z zaciążeniem. Niestety również przez jej podwyższony poziom mogą nie występować wcale owulacje. Do tego długie cykle. Jak dobrze kojarzę to właśnie tak miałaś. Idź do lekarza niech da Ci skierowanie na badanie prolaktyny,ale z testem (czy jakoś tak się to nazywa). Zarezerwować musisz 2 godziny na to bo 3 razy masz pobieraną krew. Ja miałam to badanie i teraz biorę bromergon na obniżenie prolaktyny. Mam owulacje. Przy clo (brałam 1 cykl) nawet podwujną owulkę miałam.

:-)
.
i ten dziwny ból z rana w jajnikach nieżle mnie to zakłuło ja musiałam się położyć tak to bolało i potem brzuch aż w krzyże
jak na @ ale te jajniki
.