P
patrysia*
Gość
MADZIAS dziękuje:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mexi - testuj i dawaj znac
ost @ mialam 28go marca i dzis zrobilam test bo okresu brak ale jest negatywny
wiec co teraz??? na 100% nie jestem w ciazy czy jest jeszcze szansa co??
co zrobic czekac jeszcze tydz i zrobic testa czy mykac juz do lekarza??
pozdrawiam WAS
Hej Girls,
Witam się wtorkowo. Kolejny dzień mdłości - masakra. Praktycznie 24h/dobę się męczę. I nie wiem co zrobić z pracą. Boję się że nie dam rady wystać 2h na zajęciach - jeszcze padne, już 2 razy mi się przytrafiło że prawie zemdlałam.
.
. No chyba, że nie wytrzymam do jutra i już dzisiaj go zrobię
. No ale najbardziej wiarygodny wynik jest podobno rano... 
;-)decyzja do ciebie należy
Mexi ja też trzymam kciuki. Ja też pierwszy test robiłam w południe
Oj Patrysia86 mi sie długo spóźniał,ale mi wogóle nie przyszło do głowy że to fasoleczka.Jakoś nie myślałam,że to tak szybko bo ja sie bałam że moge mieć problemy i wogóle.Zresztą ja miałam strasznie nieregularny okres po tabletkach. Ale gdy w nocy obudziły mnie mdłości i to takie mocne to już zrobiłam test,chociaż za namową męża bo ja myślałam że to zatrucie :-)a ile ci się spóźniał @;-)
Oj Patrysia86 mi sie długo spóźniał,ale mi wogóle nie przyszło do głowy że to fasoleczka.Jakoś nie myślałam,że to tak szybko bo ja sie bałam że moge mieć problemy i wogóle.Zresztą ja miałam strasznie nieregularny okres po tabletkach. Ale gdy w nocy obudziły mnie mdłości i to takie mocne to już zrobiłam test,chociaż za namową męża bo ja myślałam że to zatrucie :-)
to super że się tak udało u mnie też w pierwszej ciąży szybko szło no a zarazem dla mnie długo bo za 3 razem się udało