madziulanatasza
Fanka BB :)
Loren uważaj na siebie,życzę pomyslnego rozwiązania w odpowiednim terminie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) to jeszcze chwilkaJa jestem ale o 15 zmykam do domku :-)

spacerki zabawy na placu:-)no a teraz czekać na M bo pracować tak chce do 19.00 i do domciu:-)
są dwie kreseczki;-):-)
Jak tu dzisiaj cichutko cały dzień.Ja sobie leże,a mój mały w brzuszku szaleje :-)
niech szaleje szaleje zuch chłopak
ps.no fakt cicho tu że hej
za dużo nie musiałam nadrabiać
ale wieczorkiem zdawać relacje

. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.
.
dziewczyny jestem w ciąży. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.
agniesia trzymam kciuki za twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było to :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-d.
Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-d

piękne kresunie