Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Lolitko200. Powiem szczerze, ze zrobilam test dzisiaj, choc mowilam sobie, ze poczekam do jutra a jesli @ nie przyjdzie to zrobie test 2 dni po. Nie wytrzymalam i jestem na siebie zla, ze nie wytrzymalam a tu wyszla I kreska:-(. Najgorsze jest to (nie pisalam o tym wczesniej), ze ten miesiac byl dziwny dla mnie, czulam w brzuszku dziwne uczucia, ciagla wzdecia i troche niedobrze(nie wspomne, ze zatrulam sie przed Wigilia i 2 dni prawie nic nie jadlam:-() No i juz od 2 dni powinnam miec jakies male plamienia a tu nic, wiec test zrobiony rano a po pol godziny pozniej plamienia tak jak na @ sie pokazaly, brzuszek juz inny itd, wiec troszke dol:-(. No ale wiem, ze testy czasem tak wychodza, wiec jak tylko @ nie przyjdzie tak naprawde do 3 dni to zrobie znowu
. Jestesmy z mezem jeszcze dobrej mysli i nie poddajemy sie, choc wiem, ze natury sie nie zmienie i co ma byc to bedzie i tak
![]()
Zanko!!!!Gratulacje!!!!Ale cudownie!!!!!Życzę Ci spokojnych 9-ciu miesiecyHej Dziewczyny !!
Wreszcie sie udalo, moja fasolka dala o sobie znac tuz po swietach
@ nie bylo, zrobilam tescik i piekne dwie kreseczki
Jejku, jak sie ciesze![]()
Olica,to my zapraszamy do nas!!!!Wszystkie dziewczyny!!!!DZIEWCZYNY CHODŹCIE NA TAMTEN WĄTEK STARACZKI 2009.
Na staraczkach 2009 udało się zafasolkować Kroptusi-to świeży news !!!! :-)
Amen!!!!Ja ten wątek też tak odebralam,jestesmy w różnym wieku,dzieciate lub nie,ale cel mamy jeden-zafasolkować,jedne wczesniej,inne późniejWitajcie!:-)
Ja juz dzis lepiej!
Wiecie ja moze jako zalozycielka tego watku wypowiem sie!Zalozylam go dla mamus z dzieciaczkami i dla kobiet ktore nie maja jeszcze dzieciaczkow!
Nie robilam roznicy czy ktos wie juz jak to jest byc w ciazy czy nie wie!
Kazda ciaza jest inna i kazda inaczej sie przechodzi!Chcialam zeby ten watek sluzyl do wymiany doswaiadczen!Jestesmy jedne mlodsze drugie starsze jedne dzieciate inne nie i o to tu chodzi bo mozemy sobie pomagac i wymieniac sie doswiadczeniami
Ale nie zatrzymuje nikogo na sile!
Narazie was czytam bo po tej grypie dopiero zaczelam funkcjonowac!
No i masz z nami zostac,ja tez nieraz nie mam o czym pisac,ale podczytuje;-)ja znikąd nie odchodzę tylko starania na razie odchodzą na dalszy plan i nie mam za bardzo o czym pisać![]()