Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)Trzymam kciukipozdrawiam wszystkie, tyle naskrobalyscie ze ciezko sie doczytac
a mnie dzis zaczely bolec cycuchy, nawet tak piec dziwnie, ale to pewnie na wredną @a i jajniki kłuja ciągle...
buziaki![]()

Ja wchodziłam 2 razy i się dopiero zorientowałamDokladnieJa i tak pisalam i tu i tu
. Bylam w szoku jak zobaczylam, ze watki sa polaczone, no ale coz, widocznie tak mialo byc
.

No ja niestety też nie jestem szczęśliwa z powodu połączenia wątków.
I nie za bardzo rozumiem tą decyzję- tak jak napisałaś Marzenixx- wiele wątków dla staraczek się powtarza, tzn. są jakby różne ich "odmiany", a tu nagle takie połączenie? Bez sensu, jedna wielka głupota, gdyby to chociaż było zrobione od razu jak zaczął się tworzyć tamten wątek, to byłoby inaczej, a nie że już było 30 stron wątku i nagle- ryp!- i łączymy wątki robiąc tym zamieszanie totalne
Kroptusia już pewnie informuje lubego swego- aż normalnie cała chodzę z ciekawości, bo jak sobie pomyślę jaką ten facecik będzie miał suuuuper niespodziankę to aż mi się morda sama cieszy- no powiedzcie że Wy tak nie macie?:-)