• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem:P:P
Witaj:tak::-D

A u mnie to dzis będzie gwałt dopiero:-( Juz straciłam nadzieję, więc tylko tak o dla przyjemnosci bo fasolki to juz raczej z tego nie będzie. Juz 14dc..

reklama
A my jednak wczoraj nie brykaliśmy. M tak bolał ząb i poł twarzy, że az zastrzyk mama musiała mu zrobic (jest pielęgniarką).
Za to dzis mi M obiecal fikanie..:tak::-D
Tylko nie wiem czy nie za późno..? Bo już 14dc..

A my jednak wczoraj nie brykaliśmy. M tak bolał ząb i poł twarzy, że az zastrzyk mama musiała mu zrobic (jest pielęgniarką).

Za to dzis mi M obiecal fikanie..:tak::-D
Tylko nie wiem czy nie za późno..? Bo już 14dc..

kochana nic straconego owulka przy twoich cyklach jest nawet dopiero 15 dnia ;-)

reklama
Jak miło, że ktoś jest. W sumie to nic nowego. Nie wiem czy przeczytałaś wcześniej, ale muszę się wstrzymać ze staraniami przez 2 miesiące ze względu na antybiotyk. Dzisiaj byłam u gina powiedzieć , że planuję starania o dzieciątko, on nie zrobił mi usg, ani cytologi ani nie zbadał mi piersi. Powiedziała ( bo to lekarz kobieta), że za szybko przyszłam. Przepisałam mi tylko takie globulki, żebym po antybiotyku nic nie załapała i kazała się wybrać do laryngologa, żeby sprawdzić migdałki przed staraniem. Mam też zamiar nie długo wybrać się do dentysty sprawdzić zęby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry