• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
A ja byłam ze synkiem na dłuuugim spacerku:-)

@ nie przyszła, na teście 1 krecha..

tulam mocko:tak:hmm a może @ nie ma bo ostatnio za mocne stresy są :confused:

hej dziewczynki
Przyszła_mamusiu to może do gina się udaj co?
u mnie też nadal brak @, na dodatek od rana mnie mdli, ale nie wiąże tego w żaden sposób bo już wczoraj się kiepsko czułam, może jakieś przeziębienie czy jakaś inna cholera. kto wie.....
w poniedziałek zrobie teścik i będzie wszystko jasne
miłego dnia dziewczynki
:-) dzisiaj znowu idę na motorek, więc od rana mam wyśmienity humor:-)

gdzie tam do poniedziałku @ nie ma są mdłóści testować mi tu:tak:

MADŹKA GRATULACJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Super!!!! GRATULUJE!!!!!

Ja czekam na @ teraz - bo to tak róznie u mnie 26-28 dni... w sumie podbrzusze boli mnie jak przy jejeczkowaniu albo @ już 2 tydzień, w dodatku przeokrutnie bolą mnie piersi... niech już przyjdzie bo sie wykończę - nie znoszę tego stanu przed :(

A następne starania o fasoleczkę przypadają nam dokładnie w noc poślubną :) hihi, nieźle co? :cool2:

Cześć dziewczynki! Jak mija ranek?

Mężczyzna, który stara się o dziecko powinien zażywać cynk, witaminę C i E. 30 mg cynku dziennie zwiększa ruchliwość plemników, poprawiając jakość spermy. Witamina C poprawia żywotność i przeżywalność plemników, zapobiega ich zlepianiu. Dobre źródła witaminy C to: czarna porzeczka, natka pietruszki, czerwona papryka, a cynku to: pestki dyni, czerwone mięso, ryby, owoce morza, rośliny strączkowe i pełnoziarniste pieczywo pszenne. Wiem, że Kasią nie jestem, ale jest to część artykułu "M jak Mama". Mam nadzieję, że pomogłam.

Ja zaraz lecę po dorsza na obiad.

Hehe nie ma problemu, dzieki za odpis

to my 3 takie dziwne jesteśmy...wszystkie bez @ i z negatywnymi testami :P

Ja bylam dokladnie w takiej samej sytuacji jak wy- teraz mam cykle 36 dniowe, wiec moze i u Was to samo

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Gratulacje

czesc Kochane

przylazla.. dzisisiejszy dzien to juz nowy cykl..

Oj no trudno, wziac sie w garsc, wykrwawic i do dziela- 3mam kciuki :)

Ja mykam na zakupki- bede pozniej

Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!

Extra! Ogromne GRATULACJE!!!

A następne starania o fasoleczkę przypadają nam dokładnie w noc poślubną :) hihi, nieźle co? :cool2:

Moja pierwsza córeczka zamieszkała własnie po nocy poslubnej:-)a taki prezent sobie zrobilismy... wiec trzymam kciuki by Tobie sie tez udało:-)

W 4 dniu ciazy?? Jezeli "jestes" w czwratym dniu ciazy, to zdecydowanie poczekaj z testami. Nic Ci nie pokaza. Wlasnie czytam Twojego posta z innego watku, gdzie napislas :

Kobitki, jak mysliscie, jestem w ciazy czy nie? pomozcie mi to wyliczyc..@ zaczela mi sie 5 maja, a skoczyla 9 maja. I 9.05 w ncy, pozniej 10.05, 11.05 i 12.05 kochalam sie ze swoim narzeczonym. Dodam ze moje cykle zwykle trwaja 25 ni. Jest mozliwe ze doszlo juz do zaplodnienia?

[FONT=&quot]Jezeli 5 maja rozpoczela Ci sie @, to to jest dopiero Twoj 12 dzien cyklu... Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe z faktu, ze zeby zajsc w ciaze musisz miec owulacje (owulacja przypada srednio na 14 od konca dzien cyklu). W 25 dniowym cyklu, owulacja prawdopodobnie przypada na 12 dzien cyklu. Czyli mozliwe jest, ze albo co dopiero mialas albo dopiero bedziesz miala. Poza tym, jezeli jajeczko po owulacji sie zaplodnilo, to zygota wedruje ok 6-10 dni przez jajowod do macicy, zeby sie tam zagniezdzic (jak sie mysle to mnie poprawcie :P). Wtedy wlasnie mozna powoli zaczac sie testowac.. Sumujac, nie masz po co sie jeszcze testowac. Poza tym, ja bym na Twoim miejscu poprzytulala sie z chlopakiem dzis i jutro.;-) Pozdrawiam[/FONT]

Ostatnia edycja:
Nektarynko...ja Ci zazdroszcze..Obym ja też juz lada moment wiedziała co i jak..
A Tobie zycze szybkiej i bezbolesnej @ :) I Zasafolskowania w nastepnym cyklu.

reklama
Proszę pomóżcie..
Byłam u lekarza który powiedział mi że widzi pęcherzyk. Jest ledwo co po owulce. Byłam zdziwiona bo według wyliczeń powinnam mieć owulke znacznie wcześniej. Lekarz powiedział że jeśli przez ostatnie parę dni się staraliśmy to może coś z tego będzie. Niestety przez ostatni tydzień M był daleko.
Czy to możliwe że zaskoczyło wcześniej, czyli że jest to już co najmniej tygodniowa ciąża jeśli wygląda tylko jak pęcherzyk prosto po owulacji?!

Hej, nie wiem czy dobrze piszę ale wydawało mi się że po owulacji jest nie pęcherzyk a cialko żółte i trudno jest stwierdzić kiedy była owulacja - mozna jedynie na USG zobaczyć czy owulacja była i czy pęcherzyk pęknał tzn. przekształcił się w ciałko żółte. Jeśli się myle to mnie poprawcie ale tak mi lekarz tłumaczył cykl. Natomiast zaraz po owulacji na USG na pewno nie można stwierdzić ciąży. Powodzenia i oby @ tym razem u Ciebie na zawitała :) Ja do kolejnej @ jeszcze 10 dni i oby nie przyszła!!! Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry