Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) aby ten nadchodzący nowy roczek przyniósł wyczekiwany dar - maleństwo pod serduszkiem. A wszystkim szczęśliwym zafasolkowanym pięknej uśmiechniętej ciąży (po uśmiech niech dalej istnieje
), a po porodzie ślicznego zdrowego dzidziusia. 

Lilu19 szczesliwego lotu zycze, pozdrow ode mnie Polske:-) Ja bede tam za 3 tyg. Dziekuje za zyczenia noworoczne i rowniez zycze wszystkiego dobrego w tym 2009 roczku. Oczywiscie spelnienia tego najwiekszego marzenia o fasolce
:-)
3maj sie cieplutko i zagladaj do nas jak tylko bedziesz miala chwileczke!!!! Usciski.....

Nie jestem do końca szczęśliwa z tego powodu :-( ale cóż nie mamy na to wpłytu. Lilu a gdzie jest ta lista staraczek którą wpisałaś na której stronie. Zupełnie nie mogę niz naleźć.
Wiem że zapewne zrobiono to dla naszego dobra ale teraz jest tylko zamieszanie.
o kurcze ale bez sens juz mogli tam zostawic ten watek.. co komu zas to przeszkadzalo![]()
jaki bezsens pfff , komu to przeszkadzalo pfff....![]()
No ja niestety też nie jestem szczęśliwa z powodu połączenia wątków.
I nie za bardzo rozumiem tą decyzję- tak jak napisałaś Marzenixx- wiele wątków dla staraczek się powtarza, tzn. są jakby różne ich "odmiany", a tu nagle takie połączenie? Bez sensu, jedna wielka głupota, gdyby to chociaż było zrobione od razu jak zaczął się tworzyć tamten wątek, to byłoby inaczej, a nie że już było 30 stron wątku i nagle- ryp!- i łączymy wątki robiąc tym zamieszanie totalne
Kroptusia już pewnie informuje lubego swego- aż normalnie cała chodzę z ciekawości, bo jak sobie pomyślę jaką ten facecik będzie miał suuuuper niespodziankę to aż mi się morda sama cieszy- no powiedzcie że Wy tak nie macie?:-)
i dopiely swego 

Witam po długich staraniach także mamy 2 kreseczkiByle do przodu
trzymię kciuki za reszte też wam się uda
15 grudnia lekarz mi oznajmił że chyba już nigdy nic nie będzie a ja byłam w ciąży
Buziaki
Witajcie kochane starające sie 2009, no i jestem znów wsród Was, mam nadzieje, że ten Nowy Rok bedzie dla nas łaskawszy, piekniejszy, zdrowszy i , ze w końcu spełnią sie nasze najskrytrze marzenia.
kroptusia!!!! zazdroszcze ci cholercia tego wszystkiego!!ale to oczywiscie zdrowa zazdrosc!! znowu mnie przyprawilas o lezki w oku, ja nie wiem co ze mnie sie beksa zrobila heheh
jeszcze ci gratuluje kochana !!
każdy facet powinien tak reagowac![]()
dziewczyny, czy nie wszystko jedno gdzie sie udzielamy? czy na mamusie, staraczki, czy na staraczki, ważni sa ludzie a ci beda ci sami na jednym i na drugim, ja raz sie udzielałam tam, raz tu...i wiem, ze wiele dziewczynek też....
czesc
Ja testuję w sobotę. Zaczelo mnie troche podbrzusze boleć wiec pewnie @ bedzie..:-(
pozdrawiam wszystkich i trzymam za was kciuki
a zafasolkowanym bardzo gratuluję
A jaki tu porządek sie zrobił w wąteczkach![]()
Miałam tak samo i nie wiedziałam dlaczego.Moze takie krótkie są lepsze,bo faktycznie u niektórych osób-linijka tekstu a pół strony podpisu;-)cos nie moge dostawic sobie kolejnego suwaczka:-( dlaczego? ani cytatu , nic:-no:
Swiete słowa kochana!!!!!dziewczyny, czy nie wszystko jedno gdzie sie udzielamy? czy na mamusie, staraczki, czy na staraczki, ważni sa ludzie a ci beda ci sami na jednym i na drugim, ja raz sie udzielałam tam, raz tu...i wiem, ze wiele dziewczynek też....
Nie bedzie zadnej miesiaczki!!!!!Tylko piekne kreseczki!!!!Ja trzymam kciuki Kinga,ja jak zaszłam w ciążę to tez mnie brzuch pobolewał jak na @,A @ nie przyszła....Spokojnie Kochana,bedzie dobrze...czesc
Ja testuję w sobotę. Zaczelo mnie troche podbrzusze boleć wiec pewnie @ bedzie..:-(
Kinga trzymam kciuki za sobotę !!!
A powiedz jak spędzasz sylwestra? Chyba bezalkoholowo co?
My jedziemy na wiejski bal sylwestrowy, ale ja będę kierowcą, bo wczoraj albo dziś owulacja (sama nie wiem) i boję się pić. Trudno przynajmniej sobie potańczę :-)

lilu- wiem ze cie to wkurza mnie tez ale nie opuszczaj nas.. kochanie:-(
kroptusia az sie poplakalam super ta twoja historyjka.. gratuluje cierpliwosci
a ja wczoraj sie zdenerowalam okropnie wpadlam w histerie i uspokoic sie nie moglam... zadko mi sie to zdarza ale w ciazy stalam sie bardzo placzka... ehhh musze przestac...moj maz mowie kiedy ja urodze to wkoncu te humorki ciazowe sie skoncza... hehe