Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aha juz rozumiem ale po suwaczku widze ze juz powinnas miec @, a nie robilas testu?? w tym miesiacu czy jak?
. Musze zmienic suwaczek i jesli @ przyjdzie jutro to cykl bedzie 27dniowy. Oki zmykam, zagladne pozniej

witam
wpisuję się i JA DO STARANEK
dziś mam 5dc
od 3dc zażywam clostilbegyt
we wtorek USG
i co 2 dni przytulanki![]()

Tak wiem też spotkałam się z opiniami że należałoby poczekać od odtawienia tabsów 6 m-cy, czy co niektórzy 3 m-ce a niektórzy lekarze nawet mówią, żeby odrazu działać, szczególnie dla tych kobiet które miały jakie kolwiek problemy z zajściem w ciąże, bo wtedy organizm produkuje napewno jajeczka i duze prawdopodobieństwo jest do zajścia w ciąże, a nawet mnogą. A CO WY DZIEWCZYNY NA TEN TEMAT SĄDZICIE) ?????????? :-(Bo ja już teraz nie wiem jak było by najlepiej! :-(A co do ciąży mnogiej to nie obraziłabym się, ale bliźniaki by wystarczyły

Przytulam mocno ;-)Robilam:-( wyszedl negatywny. Musze zmienic suwaczek i jesli @ przyjdzie jutro to cykl bedzie 27dniowy. Oki zmykam, zagladne pozniej
![]()
Wiatajwitam

Ja też go brałam, po nim udało mi się w ciążę. Stymuluje on jajniki i pęcherzyki rosnąwitaj :-) a co to za lek ten clostilbegyt? pierwsze slysze...![]()

Oj coś nie mam szczęścia jak przychodzę to już nikogo nie ma :-(