Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam dziewuszki!!
Ja chyba od dziś zacznę testy owu robic.. tylko nie wiem czy teraz mogę o tej godzinie.. sikną i zamoczyc papierek, tak?:-)
a tak jak pisano to w godzinach popołudniowych;-)Nielot czy lot wazne ze bociek, no nie??![]()

Cześć dziewczynki. Głowa mi pęka,kolejny dzień :-(

Dzięki dziewczyny, ale dziś to chyba nie zdąże jeachać zrobić bety. Ale jutro rano zrobię test i wtedy zobaczymy
Dzieki- albo nie zeby nie zapeszyc :-), u mnie nadzieja w sercu ale glowa cos mi podpowiada innego. Najgorsze jest to ze dzien nieoczekiwanej @ to dzien przed wyjazdem- wiec dam Wam szybciutko wtedy znac, bo mnie pozniej nie bedzie 14 dni

Hej,
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki i przesyłam fluidki:-)
Cześć dziewczynki!
Olu i Gabi będę trzymać za was kciuki, żeby się udało.
Byłam u lekarza i powiedział mi, że mam iść do ortopedy, bo to chyba więzadła w tej mojej bolącej nodze. Przepisała mi też tabletki przeciwzapalne. Na samą myśl o wizycie u ortopedy to mnie skręca. Niektórzy już od 5 rano czekają, żeby się zarejestrować a dzienny limit to 35 pacjentów. Masakra

witam![]()
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak
trzymam kciuki za was!
Cześć dziewczynki. Głowa mi pęka,kolejny dzień :-(
Madziu no to zakupy się udały a głowa to i mi pęka przez tą pogodę.Ja pojechałam dzisiaj z M pooglądać wózki i łóżeczka i..... wróciliśmy z wózkiem![]()

Dziś znów ktoś zapodał miętowy olejeczek i drogi oddechowe mi dzięki temu przeczyściło dogłębnie 
:-):-)Dziweuszki piękny film na polsacie leci:-)
No jasne
Przytulam Kochana..
Kasiulek dziękuje za zaproszenie:-)

witam![]()
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak
trzymam kciuki za was!
Niech ta pogoda sie już poprawi bo mam dość,zimno,wieje i pada :-(
:-)