• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
i tak obstawiam na 17dc.. +14dni daje 31.. czyli dzien testowania to 32 jak i dzien spodziewanej @.. życze spokojnych dwóch tygodni.. zajmij sie robótkami na drutach.. aby sie odstesowac.. :cool:

Ostatnia edycja:
Ja czasem tak miałam po owulacji. Ale mam tak i teraz nieprzerwanie od jakiegoś półtora tygodnia - więc :) nigdy nie wiadomo co to znaczy....:) Mam nadzieję że coś pysznie dobrego :)

bóle po owulacji mogą wystepowac i to jest calkiem naturalne.. pytalam gina ostatnio.. zapewne jest to sprawka ciałka ziółtego..

Już dzisiaj mniej mnie boli brzuszek tak więc może to faktycznie ciało żółte sobie spaceruje:-) Ale to dobry znak bo znaczy, że owulki nadal są. Chociaz powiem szczerze że wolałabym jajeczko z lokatorem:-)

Cześć dziewczynki.Zapowiada sie ładna pogoda bo słoneczko świeci,więc mam nadzieje,że tak zostanie :-)
Ide do internistki z wynikami od kardiologa,nie wiem po co bo nic mi nowego nie powie,mam niedomykanie sie zastawki mitralnej czy coś takiego, no ale ide i będzie spokój.Lece zrobić śniadanko i kawke:-)

Kochana melduje się zaraz po powrocie.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mi dzisiaj źle!!!!!!!!!!!!! :sad::sad::sad:

Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomoże:-D

Cześć Dziewczynki,

Podczytałam troszkę i .... Mama Sówka i Kejt - Gratulacje !!!!! Super.
Nie doczytałam która wkońcu następna :-D????

witam nowe staraczki: Aslwoik i Moni. Powodzonka !!!

kasiulek - Słońce Ty Moje!!! - głowa do góry, marna ze mnie teraz pocieszaczka ale co mi tam - przynajmniej spróbuje.:tak:Nie smutać mi się tu - uszy do góry. ;-)

Kroptusia i Madziaas - jak się czujecie? Madziaas odezwij się po wizycie u internisty - mam nadzieję że niczego nowego się nie dopatrzy i nie będzie Cie straszył.

A u mnie bez zmian - problemy gonią problemy - załamka. No i doszło przeziębienie. Mam serdecznie dość kichania i smarkania - maluszek musi mieć niezłego roller coaster za każdym razem.

Buziaki dla Wszystkich

aguniak - ;-);-);-) hej hej i buźka :-)

Maggie zaglądaj do nas kochana częściej i na pewno się chociaż troszkę odstresujesz. No i uważaj na siebie kochana. Kuruj się szybko.:tak:

Tak jest;-):tak::-)
Zobaczymy czy cos się wykluje z tego cyklu.. znając moje szczęście to penie nie.

No ale teraz pesymizmem powiało:no:

A ja dziewuszki odebrałam dziś wyniki biopsji i napisali tam tak: "(...) grupy i płaty normotypowych komórek nabłonkowych. Obraz sugeruje fibroadenoma (cokolwiek to jest- zakładam że włókniak). Muszę teraz zadzwonić do przychodni i umówić się z chirurgiem na konsultacje.

Nektaryneczko a jak tam dziś humorek dopisuje? Bo widzę, że cennych rad dziś udzielasz.:-)

Hey dziewczynki

Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki

Hej dziewczynki.Ja już dawno po wizycie,ale jeszcze robiliśmy zakupy i byliśmy po łóżeczko i takie tam. U lekarza nawet ok,okazuje sie że mam niedobór potasu,magnezu i troche też wapnia.Więc dostałam końską dawke leków i mam nadzieje,że będzie oki ;-)
Aguniak dzięki za zaproszenie :-)
Maggie fajnie,że sie odezwałaś bo już sie martwiłam.Trzymam mocno kciuki żeby ci sie wszystko ułożyło kochana:tak:
Kroptusiu trzymam kciuki,daj znać jak po wizycie
Kroczek umówiłaś sie już do chirurga??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry