Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochane ładny film na jedynce leci
Ogladałam juz go raz.. wzruszający..
Ogladałam juz go raz.. wzruszający..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogladałam juz go raz.. wzruszający..kroczek nie denerwuj się mój belzebub
potrafi na noc nie wracac i tez jak mnie odprowadza na pociąg to wraca na wieczór
1. dokladnie dobry znak.. bo tak jak pisalam.. z ciekawosci pytalam gina bo troszke mnie to niepokoiło..Już dzisiaj mniej mnie boli brzuszek tak więc może to faktycznie ciało żółte sobie spaceruje:-) Ale to dobry znak bo znaczy, że owulki nadal są. Chociaz powiem szczerze że wolałabym jajeczko z lokatorem:-)
Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomoże
Nektaryneczko a jak tam dziś humorek dopisuje? Bo widzę, że cennych rad dziś udzielasz.:-)
napisz prędko co i jak u gina było.. oczywiscie jak wrócisz...Hey dziewczynki
Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki
jeju a co wycinac bo chyba niedoczytalamMadziaas jeszcze nie wiem czy pójdę do niego czy nie. Wiesz skonsultuję czy trzeba wycinać czy nie a moja mama (pielęgniarka) ewentualnie poszuka jakiegoś sprawdzonego chirurga żeby mnie nie oszpecił. Mówiła, że czasami lekarze nie patrzą i szyją jak leci.

Witam was dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze?![]()

Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomożeQUOTE]
Kochana dziękuję Ci! ;-) Już mi lepiej. W pracy trochę wyluzowałam. Ciągle chce mi się płakać z byle powodu więc wiem,że małpisko przyjdzie lada dzień.
Hey dziewczynki
Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki
Kroptusiu jak tam?