kejt82
Fanka BB :)
Kasiulek to fajnie,że masz lepszy humorek :-) Kup sobie super kiecuszke ;-):-)
Kasiulek TAK TAK - ładny kiecusek może bardzo istotnie wpłynac na nastrój !!
Dzień dorby dziewczynki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiulek to fajnie,że masz lepszy humorek :-) Kup sobie super kiecuszke ;-):-)
ale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze

Patrysiu będzie dobrze,trzymam kciuki.WITAM:-)
U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutraale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze
KROPTUSIU daj znac co u was![]()
Cześć Dziewczynki,
Podczytałam troszkę i .... Mama Sówka i Kejt - Gratulacje !!!!! Super.

Hey dziewczynki
Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki

Na pewno się poprawi. Ja się teraz troszkę zmartwiłam bo zginął mój pies. Poszedł gdzieś i nie ma go już dosyć długo. Martwię się bo inne nasze psy wróciły a ten nie a ja go tak kocham. M pojechał go szukać.
Znalazł się. Sam przyszedł ale był gdzieś daleko bo dyszał strasznie.

WITAM:-)
U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutraale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze
![]()
wczoraj jak bylismy na urodzinkach sisterki to Mężuś pojechał do domku już o 20, bo był zmęczony (11h w pracy) i troszkę było mi smutno, że mnie samą zostawił i chciałam mu to powiedzieć po powrocie, ale jak wróciłam o 21:30 to on już smacznie spał i nie miałam serca, bo na serio był zmęczony
wytłumacz mi to nieznacznie podwyzszony? jak rozumiem 3,67 jest wieksze od 1,8 a mniejsze od 5,5 czyli miesci sie w normie.. nie rozumiem tego nieznacznie podwyzszony.. gdyby było 5,6.. no to rozumiem pytanie ale 3,67?i ten mam nieznacznie podwyzszony tzn jak norma jest 1,8 do 5,5 to ja mam 3,67 g/l...
ja np. w tamtym cyklu sluz płodny mialam od 7dc do 18dc kiedy była owulka.. policz to jest 12 dni.. (łacznie z 7 i 18..) wiec spokojnieDziewczyny, mam do was pytanie, dziś mam 11 dci i od paru dni mam upławy wskazujące na dni płodne, a dziś to już wogóle. Właśnie dziś pojawił się śluz taki przeźroczysty, bardzo rozciągliwy. Ale przecież to jeszcze za wcześnie na owulację. Jak myślicie?