Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kroptusia i Madziaas - jak się czujecie? Madziaas odezwij się po wizycie u internisty - mam nadzieję że niczego nowego się nie dopatrzy i nie będzie Cie straszył.
Witam was dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze?![]()
U mnie tempka od wczoraj 36,6..
O 17:00 zrobię testa owu. Dziewczynki mam pytanko.. jak długo po owulacji test owu pokazuje dwie krechy?
Ja tez mam taką nadzieję:-)
Kochana mnie też cos ostatnio pobolewa.. ale po przytulansku to nie.. tak w ciągu dnia..
WITAM:-)
U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutraale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze
KROPTUSIU daj znac co u was![]()
Rośnie rośnie ten Twój malutki,super :-) Tylko niech jeszcze troszke poczeka z tym wychodzeniemDzieki Slonce jakos sie toczymy....:-) a przeziebieniem sie nie martw prawie kazda na poczatku przechodzi i jak sie wali to wsio potem znow wychodzi slonko...
Co za pytanie mega retoryczne, pewnie ze pamietamy :-)
u mnie owu byla 18dc a 19 dc byla juz 1 krecha wiec po owu znika badz blednie
Pati ja tez mialam wysoki wynik i mi powiedzial gin ze mam taka ilosc duza przeciwcial...a IgM mialam ujemny i za to trzymam mocno kciuki...pociesze Cie ze ja na wynik czekalam do 2 tyg...
A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :-) kosc udowa 6 cm ... dlugonogi jak moj M...hihih 193 cm :-), poza tym wsio ok tylko ze maly sie juz pcha do wyjscia obrocil sie glowka w dol i nie dosc ze cisnie masakrycznie na pecherz to bombarduje nogami po zoladku i zebrach...Jednak to wsio niby norma lekarz martwi to ze sie pcha bo wczorajsze bole ktore mialam pierw krzyzowe potem brzucha to byly nie jak sie okazuje rozrostem macicy, czy skurczami Braxtona-Hiksa ale inicjujacymi porod, dlatego mam nadal duuuuuzo lezec i odpoczywac by sie nie rozkrecily na dobre, poki co sie uspokoilo ale jeszcz jednen, drugi, trzeci i sie moze tak rozkecic ze maly bedzie wychodzil i tym sie troszku gin zamartwil bo sie krzyzowe pojawily, a od nich zaczyna sie porod i z Wika mialam to samo wiec troszke na nie za wczesnie, dlatego dzis grzecznie leze :-) i narazie tylko krzyz i brzuch cmi
Leż jak najwięcej kochana i odpoczywaj :-)Witam was Wszystkie:-)
Ja już w pracy od 8 i troszeczkę mi się nudzi, szef nie wiem czy dziś mnie nawiedzi bo wczoraj nic nie wspominał jakie ma plany na dziś
ale pracę mam raczej bezstresową a szef na luzie;-)![]()
Cześć Madziu! :-) Spać nie możesz bidulko,a później może być tak,że nie będziesz marzyła o niczym innym.Tak to jest niestety!
Ja już dzisiaj w lepszym humorze. Zbieram się właśnie do sklepu. Muszę sobie kupić kiecuszkę na wesele sobotnie. Buziaki kochane!
Kasiulek TAK TAK - ładny kiecusek może bardzo istotnie wpłynac na nastrój !!
Dzień dorby dziewczynki![]()
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZNKurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?
Dyskusja.
3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO
ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA
Linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych
miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego
pokrzykiwania.
7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA
Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
DZIEŃ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA.
Prezentacja PowerPoint.
3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI.
Gra na symulatorze.
5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ
PARTNERKĄ
Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH.
Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE.
Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY.
Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja.
WITAM:-)
U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutraale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze
KROPTUSIU daj znac co u was![]()
Dziewczyny, mam do was pytanie, dziś mam 11 dci i od paru dni mam upławy wskazujące na dni płodne, a dziś to już wogóle. Właśnie dziś pojawił się śluz taki przeźroczysty, bardzo rozciągliwy. Ale przecież to jeszcze za wcześnie na owulację. Jak myślicie?

Dzieki Slonce jakos sie toczymy....:-) a przeziebieniem sie nie martw prawie kazda na poczatku przechodzi i jak sie wali to wsio potem znow wychodzi slonko...
Co za pytanie mega retoryczne, pewnie ze pamietamy :-)
u mnie owu byla 18dc a 19 dc byla juz 1 krecha wiec po owu znika badz blednie
Pati ja tez mialam wysoki wynik i mi powiedzial gin ze mam taka ilosc duza przeciwcial...a IgM mialam ujemny i za to trzymam mocno kciuki...pociesze Cie ze ja na wynik czekalam do 2 tyg...
A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :-) kosc udowa 6 cm ... dlugonogi jak moj M...hihih 193 cm :-), poza tym wsio ok tylko ze maly sie juz pcha do wyjscia obrocil sie glowka w dol i nie dosc ze cisnie masakrycznie na pecherz to bombarduje nogami po zoladku i zebrach...Jednak to wsio niby norma lekarz martwi to ze sie pcha bo wczorajsze bole ktore mialam pierw krzyzowe potem brzucha to byly nie jak sie okazuje rozrostem macicy, czy skurczami Braxtona-Hiksa ale inicjujacymi porod, dlatego mam nadal duuuuuzo lezec i odpoczywac by sie nie rozkrecily na dobre, poki co sie uspokoilo ale jeszcz jednen, drugi, trzeci i sie moze tak rozkecic ze maly bedzie wychodzil i tym sie troszku gin zamartwil bo sie krzyzowe pojawily, a od nich zaczyna sie porod i z Wika mialam to samo wiec troszke na nie za wczesnie, dlatego dzis grzecznie leze :-) i narazie tylko krzyz i brzuch cmi
Kroczek to jak Ci ta kiecka tak podoba to kupuj jąA gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć?
Kochana ja dziś też widziałam taką jedną fajną kiecuszkę i tak się na nią napaliłam, że sobie ją muszę kupić:-)
Jak się dziś czujemy? Jakies objawy?
Dobre, dobre muszę M pokazać.
Miałam ci coś napisać ale doczytała, że już Nektaryneczka zrobiła to wyczerpująco
Kroptusiu faktycznie wielki ten twój maluszek ale tak jak mówi lekarz leż spokojnie i odpoczywaj:-)
No a ja dziś z M byłam po gajer. Zakup zrobiony bardzo ładny i za przystępną cenę bo 270zł.
Nektaryneczko mam do ciebie pytanie techniczne. Czy na tej stronce co malujesz wykresy trzeba się zalogować dopiero pierwszego dnia miesiączki czy można wcześniej? Ja dziś tempke miałam 37,00 i bolą mnie piersi a do okresu jeszcze ponad 10 dni.
Bo potem możesz na fajną nie trafić;-) Ja jutro chce jechać po jakąś tunike,ale kurde w żadne sie nie mieszczeeee.No i mojej koleżanki synek miał roczek i w niedziele z moim M do nich idziemy :-)Już czekam aż wystygnieAle na pewno pyszne jest