Madziaas
Już jesteś:)
Niżej jak dasz odpowiedz to masz Zarządzaj załącznikamiJak wy dziewczyny wklejacie zdjęcia i obrazki zaraz pod tekstem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niżej jak dasz odpowiedz to masz Zarządzaj załącznikamiJak wy dziewczyny wklejacie zdjęcia i obrazki zaraz pod tekstem
![]()
Dziękuje:-) Ja bezalkoholowe;-)Oto Twoje piwo Nektaryneczko:-) Madziaas dla Ciebie tez kufelek i dla Kasulki![]()
aaaa to co innego... kazdy moze sie pomylic.. w kazdym razie wiem ze w ciazy chyba lepiej jak jest krew rozrzedzona bo nie tworza sie zakrzepy ale lekarzem nie jestem i nie wiem dokladnie..nektarynko - pomylilam sie bo norma to 1,8 do 3,5:-):-):-) i stad moje zapytanie...
aaaaaaa dziekowac dziekowac..Oto Twoje piwo Nektaryneczko:-) Madziaas dla Ciebie tez kufelek i dla Kasulki![]()
No to super ;-)Teraz bezalkoholowe ale zapewniam Cię, że ono tu zaczeka na Ciebie i nawet się ni rozgazuje:-)
Straszna duchota Kroptusiuwiecie co nie macie serca mniam mniam...mi tu piwoszce takie widokija sobie kupilam na wieczor lecha bezalkoholowego i karmi :-) u nas duchota bedzie padac