reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Cześć wszystkim
No ja także dołączam do grona starajacych się 2009.
Staramy sie z narzeczonym od września 2008 i jak narazie bez efektów....
Mam nadzieję, że razem będzie nam raźniej:-)
Oczywiście jako życzenia świąteczne i noworoczne...życzę wszystkim nam staraczkom szybkiego zafasolkowania![]()
Witajcie Maja123, ja tez z mezem staramy sie od wrzesnia i jak do tej pory nic:-(. Udzielam sie jeszcze na watku Starajace 2008 a po nowym rozu przeniose sie juz calkowiceie tutaj
Pozdrawiam serdecznie i tez zycze szybkiego zafasolkowania
:-)
Mężatkado końca roku jeszcze parę dni, może akurat, a jak nie to w styczniu na bank:-) zobaczysz:-) ja trzymam kciuki, za Twoja fasolinkę, która niedługo u Ciebie zamieszka:-)
Cari będę pamiętać, że to Twoje urodzinki:-)
askoro to Twój szczęśliwy dzionek to może i mi się poszczęści:-)
Cari będę pamiętać, że to Twoje urodzinki:-)
askoro to Twój szczęśliwy dzionek to może i mi się poszczęści:-)
mezatka
Mężatkado końca roku jeszcze parę dni, może akurat, a jak nie to w styczniu na bank:-) zobaczysz:-) ja trzymam kciuki, za Twoja fasolinkę, która niedługo u Ciebie zamieszka:-)
Dziekuje mam taka nadzieje

Mam tez male pytanko, ktore zadalam tez na forum Starajace sie 2008. Moze tutaj dostane tez odpowiedz:-). Otoz odkad staramy sie z mezem o dzidzie (4m-ce) ok 20dc mam brazowe plamienia i do tyg przychodzi @. W tym m-cu staralismy sie o dzidzie pare dni temu i wczoraj :-) i dzisiaj jest dopiero 15dc a ja w ubikacji zauwazylam lekko czerwone(bardzie rozowe) plamienie, a to nie jest jeszcze 20dc:-(. Nie wiem dlaczego cos takiego mi sie dzisiaj pojawilo? Skad sie to bierze.......?
Mężatka a powiedz mi kochana, robiłaś jakieś badania?
ja byłam u ginki, zrobiła mi usg i stwierdziła, że nie mam owulacji, moje pęcherzyki nie dojrzewają:-( w poniedziałek idę na badania mam ich razem 5 sztuk z jakimś testem, między innymi są tam badania na prolaktynę, na przysadkę mózgową i coś tam jeszcze.
Chciałabym Ci rybko pomóc, ale nie wiem dlaczego,może warto by było sie gina popytać, zawsze jakby nie było to fachowa porada
ja byłam u ginki, zrobiła mi usg i stwierdziła, że nie mam owulacji, moje pęcherzyki nie dojrzewają:-( w poniedziałek idę na badania mam ich razem 5 sztuk z jakimś testem, między innymi są tam badania na prolaktynę, na przysadkę mózgową i coś tam jeszcze.
Chciałabym Ci rybko pomóc, ale nie wiem dlaczego,może warto by było sie gina popytać, zawsze jakby nie było to fachowa porada

Lilu19
Fanka BB :)
witajcie dziewczynki i ja przyszlam sie przywitac do was :-)
co prawde siedze jeszcze na Starajace sie 2008 ale juz niedlugo bede musiala zmienic watek na Starajace sie 2009

Patrzac na liste staraczek 2009 to wiekszosc dziewczyn mnie juz zna
Dla dziewczyn ktore jeszcze mnie nie znaja ;-)

imie: ilona
Lat: 21
rozpoczete staranka: Lipiec 2007 ( 17 miesiacy temu )
rozpoznane choroby : Zespol policystycznych jajnikow PCOs :-(
4 cykle na Clo+ Pregnyl, niestety nieudane :-(
Kolejne kroki - Maj 2009 planowane HSG i w zaleznosci od wynikow dalsze leczenie

Pozdrawiam was serdecznie i do uslyszenia

Ostatnia edycja:
mezatka
Jeżeli chodzi o dni płodne po owulacji to ciężko powiedzieć ale z regóły jest to jeszcze 1 lub max 2dni kiedy kobieta ma możliwość zajsc w ciąze.
Ja w tym miesiącu mam tylko 1dzien po owulacji płodny-pn.
Też trzymam za Ciebie kciuki;-)
i pamietaj że jak nie teraz to nastepnym razem moze sie udaBuźka
Witaj Kinga85, wiem ze jestesmy w podobnej sytuacji, tez mialam ostatnia @ 6 grudnia czyli dni plodne mniej wiecej w tych samych dniach(nie wiem tylko jak dlugie sa twoje cykle bo moje widac na suwaczku -26, czasem jest co24,25dni). Piszesz, ze masz ostatni dzien plodny w pn a u mnie chyba juz sie to skonczylo dzisiaj
, mysle ze owulke mialam 2-3dni temu(pomagalam sobie testami
) a ty? Jak tam twoje obliczenia?:-)Pozdrawiam serdecznie....reklama
mezatka
Mężatka a powiedz mi kochana, robiłaś jakieś badania?
Chciałabym Ci rybko pomóc, ale nie wiem dlaczego,może warto by było sie gina popytać, zawsze jakby nie było to fachowa porada![]()
Nie robilam jeszcze zadnych szczegolowych badan oprocz cytologii, ktora jest ok:-)Mieszkam w Szkocji, wiec tu to wyglada starsznie:-

Witaj Lilu19, ja juz sie tu pomalutku zadomowilam, mimo ze czesciej jestem na watku Starajace 2008, ale rok sie szybko konczy.
Poczatkiem stycznia bedzie testowanko i mam nadzieje, ze sie uda:-):-) Jedynie martwia mnie te plamienia, no ale coz zapytam lekarza czy wszytsko u mnie oki juz w Polsce w styczniu

Pozdrawiam gorace wszystkie kobietki!!!!!
Podziel się: