reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wow, ale magic, małża nie ma więc zapaliłam świeczuszke i postawiłam w oknie (to taka magiczna świeczuszka którą zapalamy z małżem na specjalne okazje a dziś taka była - 21:37). I nagle telefon, małż zadzwonił przypomnieć mi o rocznicy i chwilke porozmawiać - oddać się zadumie - a ja mu na to że właśnie tą świeczke zapaliłam i że pamiętam. Ale sie zdziwił i ja też bo myślałam że on nie pamięta. I się wzruszyliśmy razem, aż mi się łezka zakręciła.

kasiulek - prześliczne zdjątko w avatarku :tak:

ola - trzymam mocnoooooooo kciuki i jestem z Ciebie dumna z tym niepaleniem. :-)

Dobranoc Wszystkim które się już kładą spać - milusich snów

reklama
No ja tez sie cieszem, ale za to cierpi moja figura na tym, niby nie przytylam ale czuje sie taka okragla jakos

Chyba nie przespie nocy z wrazenia, na Naszej Klasie mam pelno wiadomosci od kumpelek jak tam dzidzia jest czy nie, jak milusio. Tylko nie chce nikogo rozczarowac

Ostatnia edycja:
:-) eeeeee, wydaje Ci się, zreszta przy fasoleczce i tak trzeba przytyć więc problemu nie będzie :-)

Naprawde, faldki na brzuchu wydaja mi sie wieksze i brzuszek mi troche odstaje, albo zaczynam fiksowac. Odstawilam tez Cole i inne gazowane napoje, pije wode caly czas,tzn do posilku, m sie ze mnie smieje, bo on nie musi dbac o linie haha

Naprawde, faldki na brzuchu wydaja mi sie wieksze i brzuszek mi troche odstaje, albo zaczynam fiksowac. Odstawilam tez Cole i inne gazowane napoje, pije wode caly czas,tzn do posilku, m sie ze mnie smieje, bo on nie musi dbac o linie haha
:-) Nie fiksuj, nie fiksuj. Rób rano teściora i zobaczymy - może da się na fasolke zwalić odstawanie brzucha i większe fałdki - oby tak było. :-D
Ja ograniczam cole jak moge ale odstawić nie da rady. Przestałam za to pić czarną herbate i pije tylko czerwoną :-) Czego sie nie robi dla potomności :-D

Moge Was tylko ostrzec ze dam znac kolo mojej 13.30 a waszej godzinke pózniej bo wróce tak z pracki- jejku :):):):):) mam nadzieje ze bedzie czego zdjecie robic

reklama
Hahaha, ale Wy jestescie udane moje drogie e-kumpelki. Stres mi przeszedl, ale za to jestem strasznie szczesliwa. Wlasnie dzwonilam do M i mu mówie, ze nadal czysto, a on na to- no to fajnie takim milutkim glosem- taki mi sie az cieplutko na serduchu zrobilo z tego wszystkiego

Do góry