maggie_f
Fanka BB :)

A Wy z tym dentystą ciągle. Przez Was mam wyrzuty sumienia bo miałam iść w styczniu sprawdzić jeden ząbek ale jakoś zapomniałam. 
I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego. 
Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie
Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)
Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam

I na poprzednie wizycie dostałam znieczulenie i sie pogryzłam cała więc masakra na całego. Ola - ale zajefajnego boćka masz. Skąd go wytrzasnełaś? Ja też chce, ja też chce :-) A to że trafiłaś na forum to nie przypadek - to przeznaczenie

Madziaas - ogarniesz to forum wkońcu - jeszcze inne dziewczyny będziesz uczyć :-)
Okno umyte, ide atakować kuchnie... Ciekawe kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. Jak długo mnie nie będzie to znaczy że poległam

jak kiedyś też sobie zaniedbałam, ale teraz już mam wszystkie wyleczone, do fajnego dentystologa chodzę i zawsze ze znieczuleniem
 teraz tylko na kontrolę muszę iść w kwietniu, żeby mnie nagle na ślubie nie zaczął boleć