reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie dziękuje za pomoc,ale widzisz w tym moim złomie może coś jest nie tak,albo mam coś jeszcze źle zaznaczone.No trudno :)
Ech, nie ma za co. Nie lubie sie poddawać ale chyba tym razem musze - pomysłów brak.

Nadal bez zmian. Plamienia jak były tak są. Prawdziwa @ nie przyszła.
Więcej info w poniedziałek.
Pa.
Miłego wieczoru:-D;-):laugh2::happy:
Hmmm, również miłego wieczoru - no i zobaczymy co tam w poniedziałek sie wydarzy.

Ciekawe co sie z Kingą stało? :sorry:

reklama
Cześć dziewczynki! Pobieżnie przejrzałam wasze posty ale nie mam siły siedzieć i czytać tego wszystkiego. Słuchajcie dziewczyny koleżanka zrobiła wszystkich w jajo i stwierdziła, że po urlopie nie wraca do pracy bo znalazła inną robotę i tak właśnie muszę ją zastępować aż szefowa nie znajdzie kogoś innego. Dodatkowo teraz jak wracam z pracy to za sprzątanie się biorę i dlatego nie mam za bardzo czasu z Wami pogadać ale podglądam was zawsze.

Kroptusiu trzymaj się dzielnie będzie dobrze. Trzymam kciuki i modlę się za Ciebie i twoje maleństwo.
Ola testuj się za kilka dni bo może bocian nadleciał do ciebie!
Pozdrawiam nowe forumowiczki, jeśli takie są i gratuluję nowych brzuszków o ile się pojawiły.

:-D:-D:-D a niech sie boćki zlecą, a co tam :tak:A te mebelki suuuper ale w mieszkanku i na żywo to pewnie obłędne będą.

Aniu - tęsknimy Kochana, odezwij się jak tylko będziesz mogła. A z tych Twoich pięcioraczków może coś wyjść po tym ataku bocianów :-)

Kochana rzeczywiście meble u nas w pokoju wyglądają o niebo lepiej, a w sypialni to już w ogóle będzie wypas:-) nawet nie było problemu z wniesieniem na piętro:tak: hmmm a taką czekoladkę to z chęcią bym zjadła:-p

Nadal bez zmian. Plamienia jak były tak są. Prawdziwa @ nie przyszła.
Więcej info w poniedziałek.
Pa.
Miłego wieczoru:-D;-):laugh2::happy:

Czekam kochana na poniedziałkowe informacje:-D:-D trzymam kciuki:tak:

Dziewczyny,
u mnie masakryczny ból po lewej stronie, jak kolka, szyjkę zbadałam - otwarta.
Być może owulka, ale zastanawiam się czy pęcherzyk dojrzał i czy pęknie i czy w nim będzie jajeczko.
Najgorsze, że nie mam kiedy z M się poprzytulać, jesteśmy dziś u mojego brata.
No chyba, że na ogród w nocy skoczymy :-)

Jak myślicie czy jutro wieczorem nie będzie za późno na przytulanki?

Kochana najlepiej dziś i jutro:-D

oj nawet nie wiesz jak sie ciesze..jeszcze tylko zebym mialam owulacyjne cykle.. i zobaczymy co po tej luteinie bedzie
a o to mój wykresik.. w kazdym razie 3 ostatnie kropki w paincie nanioslam bo nie chcialo mi sie drugiego kompa wlaczac by tempki na wykres naniesc

Podziwiam Cię:-) ja bym nie miała cierpliwości na takie wykresy:baffled:

Tak ja już po :) Siedziałam na fotelu godzine i w poniedziałek znowu musze iść żeby mi go skończyła.uff

Kochanie dobrze, że już masz większość za sobą, ale niestety jeszcze będziesz musiała się pomęczyć:baffled::angry:

Kroczek_k no strasznie niefajnie postąpiła ta koleżanka z pracy, no ale czasem niestety tak się zdarza i nie masz na to wpływu na jakich ludzi trafisz:wściekła/y: a teraz biedna musisz się męczyć:baffled:

Ja mam strasznie dużo sprzątania jutro, ale dziś już troszkę zrobiłam, żeby mieć mniej:-) ale już na 15:45 muszę być wystrojona, bo na 16 mam zamówione mycie autka wewnątrz i na zewnątrz:-D w międzyczasie kupię prezent:tak: a potem po rodziców i siostry i do Kościoła na 18, a potem imprezka u Babci:-) ostatnia imprezka bez Narzeczonka:laugh2:

Ostatnia edycja:
Hejka dotarlam wkoncu

U mnie narazie czyściutko, ten róz to chyba mi sie przywidział z nerwów. Juz zaatakowałam kumpelę, ma mi przynieść testy, bo pracuje w szpitalu.

Maggie te żabole są świetne- jakiś bociek musi się skusić, no nie ma bata

reklama
Do góry