reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witaj wśród nas Mexi! ;-)

Ojej, ja w trakcie porządków jestem. jeszcze 2 okna do umycia, odkurzanie i mycie podłóg i będę mogła odpocząć. :-D No i obiadek dla małża zrobić muszę. :-p Pracuje mi się cudownie! Włączyłam sobie nasze wesele i chociaż słucham tylko to czuję się tak jakbym to przeżywała jeszcze raz. SUUUPER!!! Robota mi się w rękach pali. Heh! Szkoda,że jak w pracy jestem to tak nie jest. :confused2: :-D
masz zdrowie kobieto - ale pewnie sama jestes w domciu to dlatego ci to sprzatanie tak idzie szybko. Ja jak mam w domu malza i synka to nie jestem w stanie nic zrobic...oni mi tylko przeszkadzaja. Najlepiej mi sie sprzata jak nikogo nie ma w domu albo wieczorem jak spia...
gosia do herbaty nie wróciłam tylko ten suwaczek był taki zbyt widoczny a ja wole delikatniejsze. Jak narazie popijam czerwonego liściastego earl gray'a i jest ok. No i zaczęłam pić kawe - ale max 1 na dzień, ale raczej pije raz na dwa dni i z bitą śmietaną :-D

A co do sprzątnia to my baby nieźle nawalone mamy w tych naszych główkach. Chłop to sie nie przejmie, a okna że brudne to zauważy dopiero jak w lato zamiast słońca ma w domu cały czas cień :-D:-D:-D
no ja kawki to sobie nie potrafie odmowic bo uwielbiam, czasem nawet trzy dziennie pije niestety. A z chlopami to tak juz jest. Oni zamiast cos posprzatac cos co lezy na drodze to to obejda.
A moj jeden wykladowca mawial, ze "gdyby nie swieta to ludzie by w domach nie sprzatali" Troche w tym i racji mial. Ja na przyklad nie znosze sprzatac ale tez nie lubie jak mam balagan i wszystko zalezy od tego ktory diabel jest w danej chwili silniejszy ten bierze gore...

reklama
Aaa i jeszcze jedno maggie - jak zrobic zebym na stale miala okreslona wielkosc, typ i kolor czcionki ktora odpowiadam na posty bo probowalam tam w opcjach grzebac, zapisalam zmiany tam na samym dole i guzik - dalej pisze zwyczajnie. A widze i ty i inne dziewczyny pisza zawsze jedym wybanym fontem. Pomoz pliiiiz

Aaa i jeszcze jedno maggie - jak zrobic zebym na stale miala okreslona wielkosc, typ i kolor czcionki ktora odpowiadam na posty bo probowalam tam w opcjach grzebac, zapisalam zmiany tam na samym dole i guzik - dalej pisze zwyczajnie. A widze i ty i inne dziewczyny pisza zawsze jedym wybanym fontem. Pomoz pliiiiz
gosia - ja za każdym razem niestety przestawiam bo też grzebałam w ustawieniach i nic. Ale spróbuje jeszcze raz, jak sie uda to dam znać :-)

Madziaas !!!!!!!!!!!!!!!! - mam jeszcze jeden pomysł na te Twoje emotikony. W tym oknie gdzie piszesz odpowiedź masz w skrajnym prawym górnym rogu takie A/A (zmien tryb pracy edytora) - weź to kliknij i spróbuj wstawić emotikonka.

Kochane moje ja już mogę mieć Święta! :-) Skończyłam. Jeszcze tylko zakupki jak M wróci z pracy i pełen relaks. Tylko jutro do pracy :-(

Kochane moje ja już mogę mieć Święta! :-) Skończyłam. Jeszcze tylko zakupki jak M wróci z pracy i pełen relaks. Tylko jutro do pracy :-(

O Matko, Ty jakiś cyborg chyba jesteś :szok: Wow :-):-):-) kasiulek - a ile Ty fasoleczek planujesz. Bo obstawiam że piąteczke to bez problemu byś ogarneła :-D

O Matko, Ty jakiś cyborg chyba jesteś :szok: Wow :-):-):-) kasiulek - a ile Ty fasoleczek planujesz. Bo obstawiam że piąteczke to bez problemu byś ogarneła :-D

No co Ty? :-D:-D:-D:-D Zawsze myślałam o dwójce, ale z moim M chyba jednak chcielibyśmy trójkę. :-p No ale ile Bóg da to będzie i będziemy się cieszyć.
A skończyłam sprzątać bo rzeczywiście sama w domu jestem jeszcze, a następne wolne mam chyba dopiero za tydzień w sobotę i musiałam wszystko ogarnąć na raz. Już mam z głowy przynajmniej.

Ale puchy ............. Wszystkie pewnie grilują, popijają browarki albo sie przytulają. A ja siedze i sprawdzam testy i ogarniam materiały na przyszły tydzień. I jeszcze musze przegrzebać szafe w poszukiwaniu wiosny :tak:

Dziewczyny, przypominam się z kosmetykami :-)

No co Ty? :-D:-D:-D:-D Zawsze myślałam o dwójce, ale z moim M chyba jednak chcielibyśmy trójkę. :-p No ale ile Bóg da to będzie i będziemy się cieszyć.
A skończyłam sprzątać bo rzeczywiście sama w domu jestem jeszcze, a następne wolne mam chyba dopiero za tydzień w sobotę i musiałam wszystko ogarnąć na raz. Już mam z głowy przynajmniej.
kasiulek - ja z małżem chcielibyśmy dwójkę - parkę. Najpierw dziewczynke a potem chłopca. No ale co się trafi to będzie. Jeżeli sie oczywiście trafi bo z tą moją pieprz... macicą to cholera wie.

Cześć dziewczęta, witam Mexi

Ja niedawno wróciłam do domku i jestem już po przytulankach. Wczoraj niestety nie dało rady i czuję, że pewnie przepadło. Ale byłam nastawiona, że ten cykl stracony więc mam nadzieję jak przyjdzie @ to nie będę taka zawiedziona jak zwykle.
Na porządki siły nie mam, ale teściówka mi dwa okna umyła, ja jedno, a jedno może zostać brudne :-) Do Świąt się nie szykuję bo mam odgórnie narzucone, że już w piątek mam być u teściów. Jadę na gotowe. Nawet lepiej bo praca wykańcza mnie na maxa.
Jeśli chodzi o kosmetyki to ostatnio testowałam maseczkę kaolinową i była bardzo specyficzna, mocno ściągająca, ale miałam potem fajną gładziutką skórę.

reklama
maggie_f , Madziaas, Nektarynka, Ola85 i inne dziewuszki....

Dziekuje bardzo za pamiec i trzymanie kciukow w ciezkich chwilach u mnie jakos leci. W pn bylam kolejny raz w szpitalu i lozysko zeszlo niestety jeszcze nizej wiec zadnych dobrych informacji, przedwczoraj lezalam za to plackiem bo byly 6h skurcze i do tego zauwazylam podbarwiony sluz, ogolnie co 2 dzien dol, doleczek i sobie podplakuje ale staram sie ostatecznie zebrac do kupy i odliczam dzien za dniem, tydzien za tygodniem...Teraz czas leci mega wolno bo siedze sama w domu jak palec, M w pracy z ktorej chca go zwolnic <rewelacja - bo ja tez umowe mialam dostac na czas nieokreslony i podwyzke a jak sie dowiedzieli o ciazy hehehe ani umowy ani nic....podziekowanie za 2 lata ciezkiej pracy, po godzinach za darmo i po nocach....no comments>, Wika w przedszkolu wiec siedze z psem i odliczam godziny az wroca....Zajelabym sie robota normalnie ale nic nie moge wiec dostaje swira i jeszcze ta pogoda za oknem ehhhhh

Wyszlam ostatnio do sklepu po cos pilnego i az mnie odurzylo, swieze powietrze, slonko, zapach wiosny strasznie mi sie slabo zrobilo i taki bezdech moze to przesilenie badz moje oslabienie, nie wiem wiem ze ledwo doszlam z powrotem :tak:

Kolejna wizyte mam 23 kwietnia i wtedy padnie decyzja co dalej, moze w koncu usmiechnie sie slonko i zacznie wszystko isc w dobra strone. A tak poza tym ciagle Was tu podczytuje i czekam kochane na fasolinki :-)

Ola - jaki wynik testu pisz tu zaraz :-) ciekawosc mnie zzera ;-)

Typowych dolegliwosci poki co sie nie doczekalam i pewnie juz takie jak mdlosci itp nie przyjda wiec wszysto na co czekalam 3 lata hihi nie przyszlo, moze troche sennosc i to wsio, brzuszek rosnie i tyle....nooo mam za to fazy rozne poki co na wafle ryzowe z pomidorami i szczypiorkiem jak nie zjem paczki dziennie z paroma pomidorami i peczkiem szczypiorku to ciezko bardzo ciezko :-)

Ja dalej bede trzymac kciuki kochana, wszystko bedzie w porzadku, na
pewno!

Jestem Kochane

Wyszla jedna kreska - ale nic mi narazie nie wskazuje na @, cera lepsza i zero bólu- poczekam jeszcze- chociaz ciut sie rozczarowalam- ale jestem jeszcze pelna nadziei

Owulke mialam okolo 18 marca wiec mozliwe, ze nie wykryl, bede czekac na zmiany i poinformuje Was na biezaco

Dziekujem za 3mane kciuki

Ten test jakis zepsuty musial byc..zaczekaj kochaniutka jeszcze z tydzien, albo gon na bete :) Tak czy siak kciuki dalej trzymam!

Ludzie nawet jak jest cytat to inaczej mam niż wy wszystkie,zaraz wywale tego kompa :))

Przez okno go, przez okno!

Świetny pomysł, może pomoże!

Witam wszystkich. Czy przyjmiecie mnie do Waszego grona staraczek 2009? :-)

Pewnie, że przyjmiemy..Witam cieplusio!

Do góry