reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no to też sporo...
Uda sie nam zobaczysz! bedziemy i my się cieszyły! :tak: wierzę w to że sie uda.
A ktory u ciebie dzien cyklu? bo nie widzę wykresiku ani suwaczka u ciebie

no to też sporo...
Uda sie nam zobaczysz! bedziemy i my się cieszyły! :tak: wierzę w to że sie uda.
A ktory u ciebie dzien cyklu? bo nie widzę wykresiku ani suwaczka u ciebie
Nie wiem który u mnie dzisiaj dc bo dałam sobie w tym miesiącu spokój z wyliczeniami i mierzeniem temp. co ma być to będzie:tak::tak::tak:
Madzia widzę Cię:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
3mam wiec kciuki!!! i zycze II kreseczek :-)

ja jestem tuż przed owulacją... wiec trzeba podziałać koniecznie jutro. Ja to juz bym chciała dziś no ale buuuu mąż niedysponowany :sorry:

Jutro na pewno podziałam! :tak:;-)
Dzieki za kciuki miło mi.

Zmykam do łóżka
poleżę z mężem, chory biedaczek
przytulę go do piersi a coo :-p;-):tak::cool2:

Dobranoc dziewczynki!

Oluś trzymam kciuki, żeby się udało:tak:

Kinga pewnie tak!

Współczuję kochana. A może jakiś Apap by pomógł.

A ja ostatnio wpadłam w wir świątecznych porządków tak więc bardzo rzadko do Was zaglądam:szok:. Poza tym mój M okupuje dwa komputery codziennie i nie pozwala mnie się zalogowywać w dzień:wściekła/y: Cieszę się Maggie, że ciągle w dwupaku. Madziu głosiki nadal oddawane nawet jak nie ma mnie na BB.
Dziękujemy:-)
A tak poza tym to byłam dziś na kontroli tych guzków w piersiach i chyba czeka mnie usunięcie tych z prawej piersi bo się powiększyły i lekarka od USG stwierdziła, że dobrze by było coś z nimi zrobić, oczywiście pod kontrolą lekarza onkologa. Tak więc w styczniu idę na wizytę na konsultacje i jak coś to pod nóż.:-:)-(
Będzie dobrze kochana
Uuuu.. ale Kochana lekarka wie co robi, główka do góry:tak: Lepiej teraz o to zadbac:tak: Tym bardziej, że mama Twoja miala..:tak:

A powiedz mi Kochana ile czasu się lezy pod tym KTG?
Ja długo pod tym leżałam,a w szpitalu to już w ogóle
Nie robię porządków bo mi sie mały rozchorował:-( i mi dzisiaj z kolan nie schodzi:-(
Ojj biedny Kacperek:-(
Paulina zdrówka dla Kacperka! budulek.

A u nas dziś nic nie bedzie z przytulanek bo mąż źle sie czuje, dałam mu teraflu musi sie wykurować do jutra! :cool2: heh
Do jutra sie wykuruje:tak:

reklama
Do góry