reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
KROCZEK gratulacje dla bratowej:tak:nie martw się i was spotka takie szczęście:tak:

A ja tak tu was podczytuje ale sama nie wiem co pisać bo moje myśli sa non stop o tym jak bardzo chciałabym juz przytulić mojego synka i mieć już w komplecie rodzinke:sorry2:

KROCZEK gratulacje dla bratowej:tak:nie martw się i was spotka takie szczęście:tak:

A ja tak tu was podczytuje ale sama nie wiem co pisać bo moje myśli sa non stop o tym jak bardzo chciałabym juz przytulić mojego synka i mieć już w komplecie rodzinke:sorry2:

Jeszcze chwilka i będziecie razem:-D Przepraszam Patrysiu ale nie doczytałam kiedy masz się zgłosić do lekarza?

Wiecie wpakowaliśmy się z M na Sylwestra do znajomych w Pruszkowie i właściwie to nie chce mi się jechać. Mogliśmy się nie zgadzać. Jakoś tak nie bardzo podrasowało mi towarzystwo które będzie i nie mam ochoty tam jechać a poza tym będą trzy pary które są "zagrożone" ewentualną ciążą, dwie pary co mają już dzieci i strasznie, panicznie się boję ewentualnego tematu dzieci. Masakra, popadam w paranoję na koniec roku.

Wiecie wpakowaliśmy się z M na Sylwestra do znajomych w Pruszkowie i właściwie to nie chce mi się jechać. Mogliśmy się nie zgadzać. Jakoś tak nie bardzo podrasowało mi towarzystwo które będzie i nie mam ochoty tam jechać a poza tym będą trzy pary które są "zagrożone" ewentualną ciążą, dwie pary co mają już dzieci i strasznie, panicznie się boję ewentualnego tematu dzieci. Masakra, popadam w paranoję na koniec roku.
Hmm, to może nie idźcie ,nie wiem co poradzić:-(

Szkoda mi troszkę kasy bo robiliśmy zrzutkę i dziś poszedł przelew a poza tym jedziemy z moją szwagierką i szwagrem bo taniej wyjdzie i tak głupio na ostatnią chwilę ich zrobić w trąbę. Ja to się zawsze wpakuję tak, że szkoda gadać:no:

reklama
Do góry