reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie!!!

Black,oj pieknie tam macie latem....az zal wyjezdzac....ja normalnie juz o niczym innym nie mysle jak nie o urlipoe...zamierzam sie wybyczyc za wsze czasy:)i dzieki za ten wiaterek:)
kroczku,niezly agent z tego Twego pieska;)
justys,niczym sie nie przejmuj!!!!ksiazkowe "dzieci" sa tylko ksiazkowe!!!!nie zmuszaj malego do niczego:)zacznie w koncu trzymac sztywno glowke,zobaczysz,jedne dzieci robia cos szybciej,inne wolniej,moja np. siedziala sama dopiero ok.10 m-ca,gdzie synek kolezanki opanowal siedzenie bez oparcia do perfekcji jak mial 6 m-cy...za to moja poszla jak miala 11 m-cy,a jej synek jak mial bodajze 14 m-cy...wiec nie stresuj sie,wszystko przyjdzie w swoim czasie.Buziam:*

A ja zalatana,znow mnie wzieli w delegacje do innej jednostki,robie polroczne sprawozdania ,wiec mozg mi siada od cyferek...:)
ale jeszcze tylko jutro i weekend,a potem-uciekamy na Mazury...normalnie o niczym innym nie mysle jak o urlopie...

buziam dziewczynki:***

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)

no prosze jaki cwaniaczek hehe:-)ale dobrze ze ta suczka ma sterylizacje bo co by było z tymi szczeniaczkami:szok::-(a tak to mają pieski sobie suczke do towarzystwa:-Dps.moja tez jest upierdliwa dlatego musi być na łańcuchu:-(kopie wszędzie(teść ma wtedy nerwy)i kurcze taka duża landara a przeskakuje siatke różne zagrodzenia:szok::wściekła/y:i nie raz wędrowała sobie tu i tam a ludzie w strachu bo to Amstaff jest:sorry2:a jak ma cieczke to musi siedzieć w klatce bo dylikwentów tu nie brak i jedynie pobiega sobie jak M jest przy niej:tak:oczywiście M sobie ją takze i z łańcucha wypuszcza jak też jest przy niej nie stety :sorry2: nie wiem dlaczego tak broi :dry:

tulam:tak:

No ja jakbym zobaczyłą amstaffa to też bym się troszkę przestraszyła:tak:

Czesc dziewczyny
Madziu jak tam samopoczucie
Kasiu niezly cwaniak z tego twojego psiaka moj tez taki jest ale odkad nie ma suczki tesciowej to wylatuje za brame i sie zaraz wraca na cale szczescie
dziewczyny i tak sobie mysle o tym moim dziecku,czytam wszystkie artykuly dotyczace rozwoju w danym miesiacu i wszystko jest dobrze wszystko sie zgadza jedyne czego nie robi jeszcze to,to,ze nie ma sily calkowicie dzwignac glowki jak jest ciagniety do siadu mam nadzieje,ze kojarzycie o co chodzi jak go podnosze i trzymam na rekach to trzyma sztywno i prosto ale stresa i tak mam...i nie wiem co myslec...

Justyś ja uważam, że nie masz się co martwić skoro Twój Oliwierek nie odbiega od normy z rozwojem. Będzie dobrze:-D

Hej dziewczynki

U mnie zastój- na HSG nie bylo miejsca i kazali mi zadzwonic za miesiac.

Madzia trzymam kciuki za tate- daj znac

Oluś współczuję zastoju ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią:tak:

Witajcie Kobietki :-)

Olu
przykro mi, że się przeciąga u Ciebie...

Agadaria
w moje strony się wybierasz ;-) Mazury są piękne! My zawsze w góry wyjeżdżamy na dłuższy urlop, ale tak w ciągu roku jak tylko jest pogoda to weekendy spędzamy poza domem i korzystamy z tych naszych mazurskich uroków - kajaczki, kąpiele w jeziorkach, spacery po lasach... eh... niestety w tym roku nie za wiele mogliśmy porobić, ale mimo wszystko zobaczyliśmy kilka ciekawych miejsc :sorry2:

Madziu
całuję i przytulam mocno bardzo :***

M zabiera kompa do pracy i tylko wieczorem zaglądam na chwilkę i zmykam, bo po całym dniu już nie mam siły siedzieć przy necie :sorry2:
A u mnie generalnie to ok... Nogi mi ostatnio puchną, ale robiłam wyniki z moczu i wszystko gites, więc po prostu taki urok końcówki ciąży...
Zaliczyliśmy z M szkołę rodzenia, torbę do szpitala mamy spakowaną i teraz nic tylko czekać... Dzidzia oczywiście niech te dwa tygodnie jeszcze posiedzi, ale potem już mam nadzieję zechce przyjść na świat, bo nie mogę się jej doczekać :-D

Pozdrawiam Was wszystkie baaardzo mocno :happy2:
Przesyłam Wam letni powiew wiatru znad mazurskiego jeziorka...
Zobacz załącznik 262748

Dziękujemy za wiaterek i faktycznie już jesteś na wylocie:tak:

Witajcie!!!

Black,oj pieknie tam macie latem....az zal wyjezdzac....ja normalnie juz o niczym innym nie mysle jak nie o urlipoe...zamierzam sie wybyczyc za wsze czasy:)i dzieki za ten wiaterek:)
kroczku,niezly agent z tego Twego pieska;)
justys,niczym sie nie przejmuj!!!!ksiazkowe "dzieci" sa tylko ksiazkowe!!!!nie zmuszaj malego do niczego:)zacznie w koncu trzymac sztywno glowke,zobaczysz,jedne dzieci robia cos szybciej,inne wolniej,moja np. siedziala sama dopiero ok.10 m-ca,gdzie synek kolezanki opanowal siedzenie bez oparcia do perfekcji jak mial 6 m-cy...za to moja poszla jak miala 11 m-cy,a jej synek jak mial bodajze 14 m-cy...wiec nie stresuj sie,wszystko przyjdzie w swoim czasie.Buziam:*

A ja zalatana,znow mnie wzieli w delegacje do innej jednostki,robie polroczne sprawozdania ,wiec mozg mi siada od cyferek...:)
ale jeszcze tylko jutro i weekend,a potem-uciekamy na Mazury...normalnie o niczym innym nie mysle jak o urlopie...

buziam dziewczynki:***

Życzę udanego urlopu:-D

Czesc:) my tez wyjezdzamy na urlopik 30 lipca troszke sie stresuje jak maly zniesie droge ale mysle ze bedzie ok:) i po woli tez zaczynam sie cieszyc wyjazdem bo tak to mialam mieszane uczucia ale dwa lata temu bylismy ze znajomymi na wczasach na chorwacji i oni tez byli z 4 miesiecznym bobasem i jakos dalismy rade te 13 godzin to my nad morze tez zajedziemy:)

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy na was zawsze moge liczyc,dzieki:)
Olka przykro mi ale jak to Kasia napisala co sie odwlecze to nie uciecze ale nic nie dzieje si ebez przyczyny i moze hsg nie bedzie potrzebne
Agadaria udanego urlopku i pieknej pogody:)

Milego dnia dziewczyny

Cześć dziewczynki
Justyś nie martw sie,pamiętasz też Ci mówiłam że ja z moim małym ćwiczyłam i było ok
Olu trzymam kciuki za Ciebie cały czas
Black Opal no sie w końcu odezwałaś,już Cie namierzałam czy sie pokazujesz:)
Dzięki za letni powiew wiatru
Agadaria miłego urlopu
Miłego dnia

Witam!!!!:-)
Wreszcie Was odnalazłam:) Jak weszłam po raz pierwszy na forum po porodzie to te forum jakies takie pozmieniane, że odechciało mi sie zaglądac bo nie mogłam sie połapac:) Ale od paru dni odnalzałam Marcówki i teraz Was:) U nas oki:) Tom rosnie jak na drożdżach:) Waży 6800:) Wczoraj byliśmy na szczepieniu i miał małą gorączkę po. Teraz sobie kisa troszkę:)

AGNIESZAK no w końcu:-)Tomaszek suuper rośnie duuży chłopaczek:-)i teraz nam tu napisz chociaż od czasu do czasu co tam u was;-)

Dobrze;)
Dziś ma małą gorączkę.. wczorajsze szczepienie dało znac. W ogóle robił dziś zielone kupki ale wiem, że to nic złego. Teraz śpi. Wykąpany i śpi z "fufą";) A ja mykam oglądac miami ink na travel and living;)

reklama
Dobrze;)
Dziś ma małą gorączkę.. wczorajsze szczepienie dało znac. W ogóle robił dziś zielone kupki ale wiem, że to nic złego. Teraz śpi. Wykąpany i śpi z "fufą";) A ja mykam oglądac miami ink na travel and living;)
Mojemu też sie zdarzały gorączki po szczepieniu
A teraz też już śpi

Do góry