Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Od października zaczyna się znów nauka, więc myślę, że wątek odżyje
.
. Mam zaliczone 3 semestry, 4 powtarzałam, ale że niespodziewanie zostałam samotną mamą nie dałam rady od lutego dojeżdżać na zajęcia a studiowałam dziennie. I dupa! W poniedziałek składam papiery na zaoczne, kierunek ten sam ale inna uczelnia! Podczas gdy wszyscy namawiają mnie, żebym została na tej samej, bo mam 1,5 roku zaliczone i tam sie przeniosla na zaoczne! Niby maja racje, ale problem tkwi w tym, ze zaoczne maja zupelnie inny program i musiałabym wiele nadrabiać, bo tak na przyklad co ja bym miala na 4 roku oni mieli na pierwszym itp. A że studiuje Technologie ochrony srodowiska to mam prawie same laborki, a ciężko jest na swoich zajeciach a co dopiero nadrabiac inne
. W poniedziałek jade, ale tak naprawde jeszcze nie wiem, czy na swoja uczelnie czy na tą drugą... Dokumenty mam skompletowane heheh, ale decyzja jeszcze nie zapadła
.
:-) Dziewczyny dacie rade, wystarczy chcieć !!! Ja jestem żywym dowodem, ile ja sie musiałam namęczyć, nadręczyć,napłakać żeby sie nauczyć na sesje i do tego jeszcze pisać prace
, niemowiac o tym ze mam jeszcze jak kazda z nas obowiaski domowe[wyprac,postrzatac,ugotowac] i do tego 2 dzieci
Dałam rade i to na 4 jestem z siebie dumna!! A jak kolezanki z roku mowily mi ze sa zemnie dumne to az sie poplakalam
Kurcze bedzie mi brakowac, tych zjazdow co 2 tyg i ludzisk, naprawde bylismy udanym rokiem.Dziewczyny jednym słowem trzyma za Was kciuki

i jeszcze obrona