hej seniority i seniory
wika moj malz podrywa na dziecko, wiec uwazaj
moze sloneczko wyjdzie
cora jakos jakos, dzis mi dala spac do 10ej
glowa mala, waga mala za to wzrostem przebija wiekszosc, chyba jak dorosnie bedzie z gory pluc mi na glowe
z kolanem, prawym zreszta, mam bajke od 8 czy 9 lat jak na zajeciach z wf kolega z ruchem przyspieszonym + swoja masa wrabal mi sie w nie. Kolano chrupnelo
cofnelo sie w tyl no i z dlugi czas chodzilam z wyprostowana noga jak inwalida. Glupia i mloda nie poszlam do lekarza. Pozniej gdy jak starej babie bolalo przy zmianach pogody poszlam sprawdzic no i stwierdzono chondromalacje co gorsza nie tylko rzepka tez z kosc udowa. Jak uslyszalam o operacji to zwinelam sie w nalesnik i postanowilam sie meczyc dalej, no i tak sie mecze, ale chyba po kolejnym porodzie to pojde cos z tym zrobic, bo kurcze przeszkadza mi to w moich ulubionych zajeciach. Stare, chrupiace i bolace kolano, wiem, ze nadwyrezac nie powinnam, ale moze,
Lelek da to sie jakos usprawnic. Po ostatniej ciazy i kilogramach jakie dostalo to w ogole masakra, obiecalam sobie, ze teraz tyle nie przytyje, chyba, ze znowu bede miec wysokie cisnienie.
Isana lubi pojawiac sie i znikac. Moze sie zle czuje
rozczochrana tak blizej pepka to zwykle jelita kluja, moze jakies male wzdecia masz
mmona, wiesz tez tak w sumie sie czulam jakbym w ciazy nie byla, a fasola mi fika w bebechu. Moze tym razem lepiej poczatki przechodzimy
Jak sie martwisz mocno to wez szybciej na wizyte idz.
Bunny to nie jesien tylko lato
moze wlasnie jesien ladna bedzie.
ja bym tam na studia jakies poszla, moze jak maluchy podrosna z lekka to na kryminologie pojde. Nie bylo mi dane tego w pl studiowac to moze tu na miejscu zrobie
przyszla pierwsza paczka dla malucha, wrzucili mi smoczek przezroczysty, ostatnio byl niebieski i nie wcelowali
pare dupereli zawsze sie przyda.