reklama

Mamusie w 2012

Ty od 14 maja @ nie masz? test negatywny? pare razy robilas? moze torbiel masz, co albo hormony szaleja

No właśnie nie wiem o cho chodzi -> test 1 robiłam, więc może powtórzyć???:szok: śmiałam się na początku, że fajnie, bo nie mam na wakacje, ale teraz jak to nie będzie ciąża to już nie będzie takie śmieszne:-(

reklama
Mama Sówka fajnie, że wakacje udane.:-) Co do @ to ja bym nieźle panikowała. Jak Ty potrafisz tak spokojnie o tym mówić? Naprawdę podziwiam.:tak:
Ja Cię nie mam na FB, ale ja mam tylko jedną osobę z bb: Anastazję.:-D Jak ktoś wyraża chęć, mogę zaprosić:-D albo zostać zaproszoną:-)

Zrób koniecznie jeszcze raz! To jest trochę podejrzane!

Cześć mama! Miło Cię poznać :-)

Co do okresu to gdzieś czystałam ze w roku można go nie dostać nawet 2 razy bo był cykl bez owulacji czy jakoś tak. Ale do gin. zawsze warto zajrzeć albo test powtórzyć.
No i życzę by mąż dostał nowa pracę!!!

Ostatnia edycja:
Dobra mam :) niestety nie po kolei, więc każde opiszę:-D

DSC03063.jpg Serek na plaży:-D Ravni :-D
DSC03052.jpg Plaża w Ravni :-D
DSC05999.jpg Triest :-D
DSC05489.jpg Ale nudy :-pRavni :-D
DSC04994.jpg Plusk :-D
DSC04737.jpg Biograd:-D
DSC02832.jpg Biograd :-D
DSC04971.jpg Patyczek :-D Sv. Filip i Jakov :-D
DSC05818.jpg Obdarty nosek:-( Ravni :-)
DSC04953.jpg Śmiechy:-D Sv. Filip i Jakov:-D

Wiecie co, mam stresujący problem, o którym nic wcześniej Wam nie mówiłam, a co do którego potrzebuję rady :-( Choruję na łuszczycę, i o ile czytałam w necie, że raczej nie powinnam przez to mieć problemów z zajściem w ciążę (choć też nie mam takiej pewności), o tyle nie mogę się niczym smarować jeśli będę w ciąży (bo większość maści na sterydach jest) :-( a teraz mam taki wysyp, że muszę się czymś leczyć :-( nie wiecie może czym wolno się smarować kobietom w ciąży przy łuszczycy? Tak na przyszłość pytam :-D

Mmona- kochana, już mnie dziewczyneczki ustawiły do pionu :-D i na razie mi lepiej :-D pewnie dopóki nie dostanę @ ale dobre i to hi hi ;-)
A z tą kawą, jeśli Ci smakuje, to może kup sobie taką bezkofeinową :-)

Dana – a gdzie Twoje wróżby?? :-D no i gdzie się podziewa Twoja asystentka – Lazurek :-D

Rozczochrana- może za wcześnie na teścik było? :-D póki co @ nie masz? :-)

Martolinka- no widzisz jaka jestem pogmatwana :-p ale wiesz, jak nie wychodzi to człowiek od razu czarne myśli ma, że może nie może albo jak :-( ale dziewczynki ustawiły mnie do pionu i na razie skutecznie mi humorek poprawiły :-D staram się myśleć pozytywnie :-D

Wika- odpoczywaj i się relaksuj na wakacjach :-D chociaż pogoda taka średnia, to mam nadzieję, że humorki dopisują :-D
Staram się już wyluzować, bo faktycznie na takim stresie daleko nie zajadę, ale.. właśnie łatwo powiedzieć :-) w bądź każdym razie mam znów nowe nadzieje :-D :-* noo i życzę Ci zaciażenia w tym miesiącu :-D

Liv – z tym kolankiem to faktycznie Cię załatwili, a kapusta podobno naprawdę dobra jest na takie rzeczy :-)

Mama Sówka- no to wycieczka udana :-D wstaw jakieś fotki, wstaw :-D oj trochę długo nie masz @ ja też zawsze się bałam, co może być jeśli @ nie będzie i ciąży nie będzie. ale od tego mamy ginów :-p [po chwili] ooooo foteczki super :-D i słoneczko :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewoje :-) 4 dni mnie nie bylo!! kiedy to zlecialo?? :-D
U Was tez jesien za oknem??juz nie moge na to patrzec leje i leje, pies nie wychodzi w ogole z domu :wściekła/y: i do tego to zimno, ciekawe czy weekendowe prognozy sie sprawdza, chodzi mi o te upaly :-p
Musze sie pochwalic...otoz dostalam wczoraj nowa umowe :-) ha czyli chwila moment i powiem w pracy o ciazy :-) ale sie ucieszylam :-) do tego wczoraj dostalam podwyzke i premie :-) jest dobrze :-)
danao z pieskiem ok? moj wczoraj cos polknal i siedzi mu to w gardle non stop i biedak charczy co po chwile, musimy dzis z nim do weta jechac :-(
maja kiedy chcesz ten aparacik zalozyc?? :-) polecam fajna sprawa ;-)
Trzymam kciuki za wszytskie testujace :-) widze ze juz jedna mamusie marcowa mamy :tak: gratulacje :tak:
Pojutrze druga wizyta i usg, trzymajcie kciuki :-) mam nadzieje, ze bedzie wszytko ok, ze uslyszymy serduszko i dostaniemy piekna fotke :-)

DSC05411.jpg Z Tatusiem:-D Ravni:-D
DSC03009.jpg Google:-p Ravni:-D
DSC05499.jpg Śmieszek:-D Ravni:-)
DSC03029.jpg Z ciocią Patrycją i Mamusią:-) Ravni:-D
DSC05819.jpg Obdarty nosek:-( Ravni:-D
DSC04807.jpg Z misiem:-D Ravni:-)
DSC05985.jpg Triest:-D
DSC05633.jpg Tak Się Uśmiecham do Zdjęcia:-D Ravni:-)
DSC05440.jpg Z Konikiem:-D Ravni:-)
DSC05894.jpg Rodzinka w Komplecie:-D Triest:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry