reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja też miałam zatrucie, cały 9 miesiąc przeleżałam w szpitalu:-(Do 8 miesiąca przytyłam 10 kg a w 9 schudłam 3kg:szok:lekarz się śmiał ze mnie, ze dziwny przypadek jestem:baffled:Ale pewnie woda ze mnie zeszła po lekach.

to faktycznie byłaś dziwnym przypadkiem:tak:ciekawi mnie jaka jest teraz szansa, ze znowu pojawi sie u mnie zatrucie...

Bunny lannja leżała w szpitalu cały dziewiąty miesiąc ciązy. Poczatkowo tez zrozumiałam , ze 9 mscy

Livcia model 2+4? podziwiam. Dla mnie dwojka to już wystarczająca ilośc.:tak:

martolinka, mam troche miejsca wiec jak mi sie znudzi i beda checi to czemu nie;-)

a z zatruciem jest tak, ze istnieje wieksza szansa by miec je znowu, jesli bylo wczesniej, co nie znaczy, ze bedzie. Na razie w ogole o tym nie mysl, ciesz sie dzidziusiem i serdusiem, ktore bije dla Was;-)

jestem, jestem ale mam mega lenia, rozkapryszonego rozrabiaka, gosci i nudnosci:rofl2:

u nas takie upaly, ze nie daje rady, nawet na plaze nie chodze z malym bo bym padla na sloncu, tylko idziemy w cien na dzialke gdzie Milosz ma basen. Dzis to nawet krew z nosa mi sie puscila:szok:
w poniedzialek przyjezdza wujstwo spod czeskiej granicy z moja kuzynka ktora mieszka w Kopenhadze, bo wybieraja sie do niej wiec nas maja po drodze
maz nie wroci na weekend wiec klapa

maron, livcia-piekne brzuszki:-)

wika, Viola i inne staraczki- przykro mi ze w tym cyklu znow wygrayscie wczasy nad Morzem Czerwonym:-(

Truskawcia a mozna, mozna, ja jak nie lubie jablek tak cala ciaze z M wcinalam tonami i to najkwasniejsze;-)

wiecej nie pamietam co mialam napisac

reklama
przed godziną pojawiło się brunatne plamienie. Założyłam teraz wkładke i zobacze co sie bedzie działo. Albo jeszcze dziś lub jutro na IP , albo nie bede czekac do piatkowej wizyyt i pojde do gina w poniedziałek. Jakos złe przeczucia mnie nie opuszczaja...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry