reklama

Mamusie w 2012

reklama
Może kiedyś się wreszcie uda. W takie dni jak ten ( czyt. pierwszy dzień @) zaczynam wątpić, że kiedykolwiek. Zaczynam się po prostu martwić, czy mi się coś nie zepsuło. Nie jestem lekarzem ,ale bez powodu by mi się tak cykl nie skrócił. Raz rozumiem: zmiana klimatu, coś tam, coś tam. Ale drugi raz? Coś musi być nie tak:-(

dana przestan tak myslec, dzidzi bedzie:tak: w zyciu mialam cykle 22 dniowe i 33 dniowe bez powodu po pare cykli pod rzad. Czasem tak bywa, a jak Cie to az tak niepokoi to do wesolego lekarza zasuwaj

Będzie trzeba. Staram sie nie popadać w jakis obsesyjny stan. Ale cięzko mi być cierpliwą. Wiem, ze różnie bywa. Niektóre zachodzą w ciążę w pierszym cyklu starań, multum nie starając się w ogóle, inne płaczą bo to już drugi cykl starań i nic. Mi właśnie minął roczek. Podziwiam te kobiety, które starają się 2 lata i dłużej i udało im się nie zwariować:tak:

Wole nie. Wtedy to dopiero się będę nakręcać. Boje się. Jeden plus, że @ przyszedł dziś. Nie będzie go w sobote ,ani w niedzielę - idziemy na dwa roczki:-)
Poza tym wymysliliśmy już co będziemy robić w pierwszą rocznicę ślubu:-)

aa i mąż zdecydował, że jak do końca roku nie będzie fasolki to w styczniu on idzie się badać:-)

Dana- widzisz a ja panikuje tutaj pi 4 m-cach :-( aż mi wstyd…. Może obie się za bardzo spinamy :-( ale wierzę, że będzie dobrze, zobaczysz :-) Trzeba się jakoś przestawić to się uda :-)

Liv- he he słodka ta Twoja dyniusia ;-) Super wygląda :-)

Bunny- już dobrze, dobrze, nie kraczę, ale na cuda nie liczę :-p

Maron- wszystkiego najlepszego w pierwszą rocznicę ślubu :-D spełnienia marzeń i mnóstwo miłości :-D przykro mi z powodu Twojego dziadka :-(
[*] niestety taka kolej rzeczy.

reklama
Ja też mam cykle 25 dniowe.
Co prawda od niedawna staramy się o dzidzię ale też mi przykro, że się w 1 cyklu nie udało, ale teraz właśnie próbuję założyć kalendarzyk bo nigdy tak dokładnie nie obserwowałam swojego ciała i wydaje mi się właśnie że mam mało śluzu płodnego (kiedyś pamiętam miałam większe ilości przed pierwszą ciążą)Nie wiem czy to może być przyczyną większych problemów z zajściem w ciążę.. No ale nie ma co gdybać trzeba się starać:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry