Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czy Wy w to wierzycie????? Bo ja nie 
nudności mijają, ale zaczyna jej dokuczać żołądek :-(Karolcia co słychać? Umówiłaś się do lekarza? Jak się czujesz?
kochana...problem w tym, że czuje się dobrze...jedno co mnie zjada to stres....do gina idę w poniedzialek...dziś robiłam jeszcze raz betę i progesteron...
boje sie, że coś zaniedbałam, że powinnam jeszcze coś brac....sama nie wiem...na razie nie ma radości...jest przerażenie....

i proszę mi się tu nie stresować!!!!!!! A kysz ze stresem!!!!!!!!!!! I ciążą należy się cieszyć, każdym dniem z osobna!!!! Najważniejsze jest teraz Twoje pozytywne nastawienie a nie jakieś przerażenie!!!!Dziękuję.IZA - WIEM..DZIEKUJE.
gosiulek - ja nadal mocno tzrymam kciuki....za Ciebie....
co do ginak to nie wiem....jak wrócę do domu to obgadam to z mężem...bo ustaliliśmy, że polegamy na tamtym i nie będziemy kombinować...a tu ja nagle wyskakuje z dzisiejsza wizytą u innego....podejmiemy wspólnie decyzje...i albo pojedziemy, albo odwołam wizyte i poczekam cierpliwie do poniedziałku
ps. Gosiu...czy Ty cos wiesz o czym nie chcesz nam jeszcze mówić?