anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hej ho , hej ho , pamięta mnie kto 

dana - na FB siedzę bo m.in. tam prowadzę swoja szeroko pojętą akcje reklamowo-sprzedażową, znaczy sie doradzam i sprzedaje znajomym wycieczki

Ale miło widzieć tyle nowych twarzy

prawie 3 tyg - nie doczytam wszystkiego , a jeśli juz to nie zapamiętam

karolcia - GRATULUJĘ!!!!!!!
U mnie - hmmmm i po staremu i po nowemu i po różnemu i dobrze i źle, w zeszły weekend byliśmy u teściów i jak wracaliśmy z działki to na moich oczach małego kotka gość potrącił autem
ten weekend też bardzo intensywny - odwiedziliśmy znajomych co mają 6 tyg bobaska , fajny taki dzieciak :-):-) no i na rybkach byliśmy , wypożyczyłam wędkę ale nie chciały brać 

ale z godzinkę powędkowałam , no ale pstrąga zjedliśmy złowionego przez pana 

pychota, a za 2 tyg nam roczek stuknie, ale tez czas leci - dziewczyny jakie atrakcje przygotowałyśmy na 1 rocznicę ?;-)
A tak poza tym to w tygodniu praca - praca - praca , no i wzięłam się za siebie - cel - troszeczkę schudnąć

A co u Was? :-)

dana - na FB siedzę bo m.in. tam prowadzę swoja szeroko pojętą akcje reklamowo-sprzedażową, znaczy sie doradzam i sprzedaje znajomym wycieczki

Ale miło widzieć tyle nowych twarzy

prawie 3 tyg - nie doczytam wszystkiego , a jeśli juz to nie zapamiętam

karolcia - GRATULUJĘ!!!!!!!
U mnie - hmmmm i po staremu i po nowemu i po różnemu i dobrze i źle, w zeszły weekend byliśmy u teściów i jak wracaliśmy z działki to na moich oczach małego kotka gość potrącił autem
ten weekend też bardzo intensywny - odwiedziliśmy znajomych co mają 6 tyg bobaska , fajny taki dzieciak :-):-) no i na rybkach byliśmy , wypożyczyłam wędkę ale nie chciały brać 

ale z godzinkę powędkowałam , no ale pstrąga zjedliśmy złowionego przez pana 

pychota, a za 2 tyg nam roczek stuknie, ale tez czas leci - dziewczyny jakie atrakcje przygotowałyśmy na 1 rocznicę ?;-)A tak poza tym to w tygodniu praca - praca - praca , no i wzięłam się za siebie - cel - troszeczkę schudnąć

A co u Was? :-)