Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej kochane...zaraz Was doczytam...
u mnie wszystko ok...nie ma żadnych plamień, czuje się bardzo dobrze....nawet za dobrze....wogóle nie czuje sie jak w ciąży....tylko piersi pobolewają...no i brzuszek czasami, ale głównie w nocy...pozatym nic...wcale się nie czuje jak cięzarówka
Dzień dobry
Witam nowe staraczki
Cały weekend nawet nie miałam jak zajrzeć, bo w sobotę robiliśmy grilla u siebie, a wczoraj byliśmy na imieninowym grillu u mojej Babci
Strasznie mi się dziś nie chciało wstaćmasakra jakaś
Forda mamy u mechanika, bo dopiero teraz chłodnica zaczęła przeciekać (po czerwcowym zderzeniu z sarenką) i zaś trochę kasy nie naszeno, ale plus jest taki, że jechaliśmy razem z Mężusiem do pracy i nie musiałam rano taka zaspana prowadzić
Ostatnio wciągnęłam się w licytowanie jesienno-zimowych ciuszków Bartowi na allegro i powiem, że jestem zadowolona, bo za 100zł kupiłam u jednego gości 6 sweterków i za 60zł 5 par spodniteraz została tylko kurtka do kupienia, może kombinezon i buciki
sobie zamówiłam taką sukienkę Zobacz załącznik 387951 i jak okaże się taka fajna jak na zdjęciu to będzie na chrzciny, bo będę chrzestną w październiku u synka mojej siostry
Nie wiem co jeszcze chciałam napisaćaaaaaa wczoraj Mężuś mnie uświadomił, że w tym cyklu celował na BLIŹNIAKI
hehehe, ale się uśmiałam
![]()
Co tam u Was dziewczyny po weekendzie???
AAAAA w piątek mamy imprezę w pracy -> 20lecie i wszyscy już szaleją ehhh a mi się nawet nie chce iść![]()
Lelek Chyba dla wszystkich wystarczy
okropnie sie czuje tak wpadlam popatrzec , kreci mi sie w glowie boli mnie dziaslo i temperatura grzeje mnie cala rozpalona jestem. chyba za pierwszym razem sie nie moglo udac albo????
szybko szybko .
Oj kochana, z tymi fordami to tk bywa, my w lipcu dalismy do naprawy, pare dni temu dopiero odzyskaliśmy auto, i 2300 zł nas to kosztowało.. Masakra. A jakiego macie? My mondeo.
generalnie nie narzekamy, ale w czerwcu miałam zderzenie z sarenką i niby nic się nie stało, ale jednak chłodnica zaczęła przeciekać
na szczęście mamy zaprzyjaźnionego mechanika i za wymianę chłodnicy i płynu wziął nam tylko 320zł, więc super
Ja zagladam sie pochwalic. Wystarane na maj 2012
gratulacje

ja nie wiem jak wytrzymam jeszcze ten tydzień, bo tak 14-15 będę testować jak @ nie przyjdzie