reklama

Mamusie w 2012

reklama
mi sie zbierała ropa i musialam miec antybiotyk i przeciete dziasłoi jakos krzywo mi sie wybil raz wychodzi raz nie i tak wkolo co jakis czas cs tam wychodzi ale jak mi pani dentystka przecieła to myslalam ze ja bede calowac taka ulga ale narazie mam spokoj

To widzę coraz więcej staraczek na czerwiec/lipiec się robi.
kwiatuszek - a jak się obsługuje taki mikroskop ? co on dokładnie pokazuje ?
dana - to są przygotowania do porodu :-D:-D:-D twój bolący ząbek :-p

Czesc Lachonki;-)
Po pierwsze, martolinka, ogromne gratulacje. 5 na dyplomie - super:) Mały Ci przyniósł szczęście? Moja mama zawsze opowiada jak przyszła nieprzygotowana na egzamin, ale ponieważ wzięła mnie ze sobą jej egzaminatorka była skupiona na czymś innym niż jej odpowiedzi:)

Ja od rana zdycham znowu, więc napisałam do pracy maila, że wątpię żeby mój mózg był w stanie pracować normalnie dzisiaj. Wczoraj też mi było średnio, więc postanowiłam powiedzieć mojemu seniorowi, że jestem w ciąży i akurat w tym stadium, w którym ma się mdłości non stop. Udało się wszystko uzgodnić, powiedział, że mam się nie martwić i prawdopodobnie będę tam tylko 2-3 dni w tygodniu. W zależności od samopoczucia.
Póki co, jedyne co mogę jeść spokojnie to liście sałaty i zielony ogórek. Nie mogę wody pić, bo od razu mi niedobrze, więc piję wodę z cytryną i miodem.
Co za magiczny czas.... ;-)
Będzie dobrze.

Mama Sówka proszę ładnie napisać jak zrobiłaś tę tartę!!! ślinka mi cieknie;-)
Qcz myśle , że Antek przyniósł mi dużo szczęscia. Poza tym przewoniczący komisji zauważył ciąze a to taki trochę prawiczek i nie wiedział jak się ze mną obchodzić:-D

jak działa mikroskop owulacyjny?
Liv pochwal się co kupiłąś;-)

Jak robiłam studia w PL, robiłam informatykę i tam było tak mało dziewczyn, że nie było litości jeśli któraś była w ciąży. Np jednej facet kazał się odwrócić tyłem, powiedział, że nie może na nią patrzeć. Na koniec dodał, że jeśli ona wciągnie brzuch to jej zaliczy.

helołłłłłłłłłł :)

Sowinka, jaki ładny nick :) i zapodaj tym przepisem :) może wykorzystam na imprezę weekendową :)

Martolinka, dobrze ze ten komp nie nawalił podczas pisania mgr :)

Liv, udanych zakupów :)

Kwiatuszek, napisz coś wiecej o tym mikroskopie, bom ciekawa :)

Qcz, o jak fajnie, ze Ci w pracy na rękę poszli :)

reklama
martolinka, ale masz pomocnego synusia, moze moje baby cos mi pomoze na obronie :-D
liv poka co kupilas :-)
UWAGA,UWAGA wczoraj wieczorem w koncu tatus poczul kopniaczki :-):-D normalnie dzidziol mnie tak skopal, ze az podskoczylam, normalnie wczoraj dal z siebie wszytko i dzis rano podobnie :-D S. powiedzial, ze to po koktajlu bananowym, ktory robil wczoraj po kolacji :-D dzis tez obiecal zrobic :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry