reklama

Mamusie w 2012

Spoko potrzymamy i dłużej jak trza to trza:-D:-D:-D
Czy Wy też dzisiaj macie taką piekną pogodę? rano było 0 stopni ale jak po 9 wychodziłam do pracy to cieplusieńko sie zrobiło, cieszę się że nie ubrałam zimowych rzeczy - bo już miałam taki plan, a tak to przynajmniej się nie spociłam :-D:-D

reklama
Sowinka oby, oby!:-)
Anastazja szkoda gadać. Kupowałam tam sprzet agd do mojej nowej cud-kuchni:-D płytę grzewczą, piekarnik i okap. No i zaszalelismy, kupilismy też kamerkę. Denerwujace jest to, że w ogóle się terminów nie trzymaja. Wsio opóźnione na maxa. A jak się tam dzwoni to czeski film normalnie, nikt nic nie wie. Po czekaniu prawie 3 tygodnie raczyli przywieźć wczoraj piekarnik i płytę, ale zapomnieli o okapie!:wściekła/y: No masakra jakaś. Dzwoniłam tam znowu po raz n-ty. Podobno maja go dziś przywieźć. No zobaczymy. W każdym razie ostatni raz tam kupowałam cokolwiek

dana - kamerkę taką normalna do kręcenia filmów? ooooo to będzie się działo :-p:-p ręcę opadaja, ale wiem jak to jest , jak kupowaliśmy meble do biura to dopiero po groźbach zgłoszenia do rzecznika praw konsumenta sprzedali nam meble za które zapłaciliśmy zaliczkę. W skrócie, zamówiliśmy meble powiedzmy 1 lutego , miały być po 4 tyg. ok 10 lutego telefon że proszę po zaliczkę przyjechać, producent wycofał się z produkcji tych mebli, na to że spoko ale biorę z wystawy bo dla mnie jak będzie parę rys nie robi problem - i co ??? i niby ktoś przed nami już kupił te meble, tak się babka myliła w swoich kłamstwach jak tam pojechaliśmy że po 30 min. meble już były nasze :-D:-D
sowinka - no własnie jakby było zimniej to by częściej pod kołderkę wskakiwali wszyscy :-p ale swoja drogą przy takiej pogodzie człowieka pozytywnie się nastawia :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry