• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie. Ja nadal mam katarek. Co do leku *spam* to nie ma go tutaj w DE, ale na pewno jest jakis niemiecki odpowiednik, tyle ze tu w aptece by mi raczej nic nie dali, bo wysylaja od razu do lekarza. Wojtkowi juz lepiej, wiec mam nadzieje, ze do slubu wszyscy wyzdrowiejemy :tak: Poki co jutro kawalerski i panienski, wiec nie wiem jak damy rade. Chlopaki mieli pojsc na jakas impreze, a my (ze wzgledu na moj stan) wziac mieszkanie od znajomej i tam sobie cos urzadzic, bo nic innego teraz nie wchodzi w gre, tym bardziej, ze tez nie chce sie gorzej rozchorowac.

calogera ja tez bede miala cesarke, bo mam spora wade wzroku i wole nie ryzykowac ;-)

Czesc kobietki :-) Juz po panienskim!!! Bylo ciekawie, chociaz mozliwosci ograniczone :-D Wszyscy sie wybawili, a w poludnie kolejka do mnie na zupke :-D Teraz czekamy na sobote, ktora juz za chwile ;-) Piszcie jak tam po weekendzie u Was. My jutro pare spraw mamy do zalatwienia na miescie, wiec jakos dzien bedzie lecial :tak: Poki co spijcie dobrze. Buziaki ;-)

hej hej:tak:
u nas weekend intensywny ze znajomymi;-) Szkoda tylko , że śniegu nie ma , bo sanki sie kurzą. Mówią , że za 6 tygodni wiosna pełną gębą ma być. Wierzyć się nie chce
Calogera to już blisko godzina zero. Matko jak to zleciało. Twoja ciąża była /jest ekspresowa!
Lazurek a jaką zupke ugotowałaś? :)

hejo!

jezuuu jak mi głupio, ze na Staraczki nie zaglądam ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale czasu brak!! Igor wyszedł z ospy, zostały strupki, ale część juz odpadła! Wczoraj znalazł swój prezent na urodziny:wściekła/y: no i wyjścia nie było i trzeba było dać wcześniej.. ale z tych emocji wieczorem nie mógł usnąć a dzisaij urządził pobudkę o 4.30:szok: bo sie stęsknil za zielonym traktorem (prezent):-D Wojtek dołączył o 5.00! Normalnie nie wiem, co się dzieje, ze oni tak wcześnie wstają!
Igorka zapisałam do przedszkola, mam nadzieję, że proces rekrutacji przejdziemy pomyślnie! :tak:
Kończy mi się wypoczynkowy i załątwiam wychowawczy. MATKO, ile papierków do wypełnienia,to się w głowie nie mieści! :no:

Lazurek, jejkuś! CZekam z nniecierpliwością na Wasz wielki dzień! Fajnie, ze panieński udany! :tak:Wszystko masz gotowe?? A jak Ty sie w ogóle czujesz?? pzreziebienei przeszło??

Martolinka, u nas też śniegu niet! I sanki też się kurzą:-( Biegasz dalej?? Powiedz mi, jak byłaś na diecie to ile wody dziennie piłaś? Ile kalorii jadłaś dziennie??

Calogera, masz już jakieś symptomy porodu?? Moja kuzynka ma termin na dzisiaj, wczoraj z nią gadałam i wsio pozamykane, ona się czuje jak w II symestrze, w ogóle nie można po niej poznac ze lada chwila bedzie rodzić!

Jestem i ja :-) Wojtek na silowni, bo juz praktycznie mu przeszlo przeziebienie, wiec ja na BB i FB, do tego przysmak swietokrzyski :-D Szukalam dalej czy sa jakies nowe mieszkania, ale nie ma :no: Jutro jestem umowiona z maklerem, ma byc u nas w miescie, moze zaproponuje cos ciekawego :dry:

martolinka zupe warzywna mialam, juz dzien wczesniej zrobilam duzy garnek, bo wiedzialam, ze beda potrzebowac czegos na bazie takiego rosolku. Zajadali ze smakiem :-D

wika nasz wielki dzien juz niebawem :-) Codziennie troche stresu dochodzi :tak: Wszystko juz przygotowane, wszystko mam :tak: Mnie juz przeziebienie minelo, delikatny katarek tylko zostal. To teraz Ty bedziesz wyprawiac synka do przedszkola? :-) Na pewno tez bedzie sobie super radzil ;-)

kwiatuszek fajnie, ze sie wybawilas :-)

U nas pogoda rozna. Czasem pada, teraz akurat mocno wieje :dry: Mam nadzieje, ze w sobote bedzie w miare ladnie, tego sobie zycze ;-)

reklama
calogerko - dziękuję, ostatnio Kuba był taki marudny, że dał mi nieźle do wiwatu, oby to już minęło. A u Ciebie to faktycznie ciąża ekspresowa. Duzo zdrowka i powodzenia na koncowce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry