reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie w 2012

Lazurek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!

Calogera co to za strategia?
Proszę o fotkę ze tak powiem na ostatnich nogach

Sowinka nie mogę sobie wyobrazić żeby teraz w to zimno było w domu zimno. Dobrze ze z dzieciakami wyjechałap

Wika jak Wojtek???

reklama
Lazurek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!

Calogera co to za strategia?
Proszę o fotkę ze tak powiem na ostatnich nogach

Sowinka nie mogę sobie wyobrazić żeby teraz w to zimno było w domu zimno. Dobrze ze z dzieciakami wyjechałap

Wika jak Wojtek???

Calogera kciuki zaciśnięte!!!!! Weź do kogoś numer telefonu i daj znać co i jak się dzieje!!!! W grupie są :tak:
A brzuszek miodzio!!! Znów mi się chce taki mieć

Na właśnie Lazurek jak się udał wczorajszy dzień?

Czesc kobietki :-) I mam juz Meza :-D Wszystko bylo super, wszystko sie udalo :-) Kto ma mnie na Fb to juz moze sobie poogladac fotki, a kto nie to musi do wtorku poczekac, bo jutro jeszcze nie bede miala tak za bardzo czasu, bo tez moja mame na wieczor odwozimy do Hamburga. Dziekuje bardzo za zyczenia :-) Jak bede miala dluzsza chwilke to napisze Wam jak bylo, ale naprawde super :tak: Poki co buziaczki dla wszystkich :**

Lazurek, wszystkiego najlepszego dla Was :* Dużo miłości!

Calogera
, &&&& za jutro!

Bunny, chyba wychodzimy na prostą! Już nie smaruje, bo krostki przemieniły sie w strupki! Wojtek marudzi, ale idą mu górne jedynki i dlatego! Nocki za to do bani:-( Jak Twoje chłopaki??

Dzień doberek:-)

Czesc kobietki :-) I mam juz Meza :-D Wszystko bylo super, wszystko sie udalo :-) Kto ma mnie na Fb to juz moze sobie poogladac fotki

Lazurku witaj w gronie mężatek:-) widziałam fotki na FB i cudnie wyglądaliście, a po Tobie mało co widać, że w ciąży jesteś:-p może to sukienka tak maskowała, która była śliczna:tak: wszystkiego najlepszego dla Was:-D

chyba wychodzimy na prostą! Już nie smaruje, bo krostki przemieniły sie w strupki! Wojtek marudzi, ale idą mu górne jedynki i dlatego! Nocki za to do bani:-(

Wika super, że ospa już przechodzi, ale współczuję tych nocek:baffled:

Calogera
śliczny brzusio i trzymam kciuki za dzisiaj -> czekamy na info:-)

Ja jestem padnięta, bo wczoraj byłam w domu i kilka godzin sprzątałam ten syf, a to dopiero początek -> góra co prawda ogarnięta, ale dół to istna tragedia:szok: a nocka dzisiejsza też nie najlepsza, bo Bartek trochę kaszle i smarka, ale też mówi, że Go ucho boli, a Paulinka kaszle i ma chrypę, więc za godzinę śmigam z dzieciakami do lekarki:baffled: szkoda trochę, bo Bart już tak fajnie przyzwyczaił się do przedszkola, że teraz zaś nie wiadomo jak to będzie:baffled:

Wiadomość od Calogery

" Natalka urodzila sie dzis o 13.08. Wazy 3.020. Jest wspaniala. Pozdrawiam serdecznie"

Gratuluje Gratuluje i witam kruszynkę na świecie !!!!!!

Mój tata dostał biblię w szpitalu i kazał mi ja dac. Otwieram tak od niechcenia i co przeczytałam "żony , bądźcie uległe mężom swoim ..." :nerd: :baffled:

Ostatnia edycja:
witamy ksiezniczke!!! calogera gratulacje!!!

Lazurek- powodzenia na nowej drodze zycia i gratulacje!

Bunny to jakis znak:-D a co, uwazasz ze za duzo pyskujesz mezowi?:-D
co u Ciebie, jak dajesz rade z łobuzami?

wika to mialas sajgon, wspolczuje ospy:-(jedyne pocieszenie ze na przyszlosc bedziesz miala z tym spokoj. Dobrze ze lata nie ma to przynajmniej nie zal ze dzieci maja ospe a w domu musza siedziec.

Sowinka, jak pech to pech ale wkrotce bedziesz miec i cieplo i czysto:tak:

Drogie Panie, w koncu mamy odbior domu!:-)Dzis pojechalam do gminy o nadanie nr domu a nadali mi tez nazwe ulicy tak ze jestem jedynym mieszkancem ulicy Liliowej:cool2:tz rodzina:-D

Lelek - gratulacje! Piekna nazwa ;-)
Calogera - witamy Natalke!
lazurku - duzo szczescia i milosci!!!

u nas tez dzis lekarz byl. Na szczescie wirus. Mala tylko smarcze, Macko na gardlo czerwone. Za to Lilce az 3 czworki ida. No i pewnie boli, bo sie w 99% na cyca przerzucila :baffled: A mielismy sie odstawiac, bo juz zaraz rok stuknie....

reklama
Calogera - GRATULACJE!!!!!! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!

Lazurek - GRATULACJE!!! I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!

Do góry