reklama

Mamusie w 2012

Czesc kobietki. Jestem kompletnie leniwa... Moj maz za godzine wraca z pracy, zjemy obiadek i do jego siostry na urodzinowy tort smigamy.

Iza trzymaj sie kochana, moze faktycznie z ta firma to dobry pomysl, skoro sie na tym znasz trzymam kciuki zeby sie udalo ;-)

katrina moja mama sie dowiadywala i jej w PL powiedzieli, ze absolutnie ona nie moze tego zalatwic i ze my z mezem musimy byc do tego osobiscie. Jutro juz zadzwonie do tego konsulatu, bo jeszcze sie nie zebralam to moze cos powiedza konkretnego.

martolinka klucze dostaniemy jakos tak w polowie marca. Bedzie tam mozna sobie wtedy posprzatac juz na spokojnie i przygotowac mieszkanko. Nie moge sie doczekac :tak: A oficjalnie mamy tam zamieszkac od 1 kwietnia :tak:

liv to tez wesole masz dzieciaczki :-) Ja za tydzien swojego zobacze, pewnie duzo urosl :-)

trina wszystkiego najlepszego dla corci z okazji roczku :-)

Milego popoludnia zycze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sowinka jak sie trzymasz? Jak Bartus, przeszlo mu? I jak po remoncie, juz ogarnelas wszystko?
Sowinka u Ciebie lepiej?

U nas już na szczęście lepiej, ale każdy w domu albo wymiotował albo miał biegunkę, więc to chyba jakiś wirus był:szok: B miał też delikatne zapalenie ucha, ale już nie ma po tym śladu i od dziś zaś chodzi do przedszkola:-D po remoncie już ogarnięte jeszcze tylko zostało mi okna umyć i firanki powiesić:tak:

Sowinka ta strona co podeslalas mi to jakis rodzinny biznes czy jak?
Liv od koleżanki kuzynka robi te rzeczy i są naprawdę super gatunkowo, bo mam dla B i P chusty:tak:

U nas od rana śnieg sypie:szok:

W niedzielę mieliśmy chrzciny i urodzinki Bartusia -> wszystko było super, jedzenie przepyszne, a Malutka ani na chwilę w Kościele się nie obudziła, baaaaa nawet oka nie otworzyła:-p
P2170108.jpgP2170140.jpg100_3638.jpg

Trina, najlepszego dla Lili na roczek!

Martolinka, tez jak wpadnę w trans to robię wszystko jak leci:tak:

Sowinka
, fajnie, ze podwójna imprezka udana :) Paulinka wygląda jak mała dama;-)

Liv, widzę, że prowadzisz szydełkowego bloga:tak: fajne dzieła tworzysz:tak:

Lazurek , czyli wchodzicie i od razu mieszkacie?? Bez żadnych remontów?? Fajnie tak:tak:

a ja smarkająco-kichająco-pociągająca:crazy: fuck! tylko czekać, aż dzieci załapią

:-(

Hej dziewczyny!
Bardzo boli mnie gardło od wczoraj . Jestem w stanie przyjmować tylko płynne rzeczy , bo inaczej gardło sie podrażnia. Chciałam jutro iść do dentysty wymienic plombę , ale w takiej sytuacji nie wiem sama..

Wika a Ty jak sie czujesz? lepiej chociaż u Ciebie?
Sowinka wyglądałyscie przepięknie- zielone nimfy :tak:

Hej baby!

Dopiero odzyskalam laptopka:dry:za dlugo juz byl sprawny to wzial i sie zepsul:dry:

Sowinka piekne zdjecia!

trina gratki dla Lilii!

martolinka a to czasem nie po wekendowym szalenstwie Cie boli gardlo?:-pmasz miod? stosuj go w kazdej postaci, slodz nim, zrob sobie mleko z miodem i zoltkiem, wez na lyzeczke i trzymaj jak najdluzej w jamie ustnej- miod oczywiscie a nie co innego hi hi:)
o a co do miodu to wlasnie sie dowiedzialam ze dziadek cala pasieke oddal mojemu kuzynowi wiec o naturalnym miodzie i wogole o miodzie w tym roku z tejze pasieki moge sobie pomarzyc bo oddac kuzynowi to sie rowna to samo co podpalic albo wyciac w pien:-(a co do dentysty to chyba raczej bedziesz musiala przelozyc wizyte

liv dobrze ze dzieciaczki ruchliwe, przynajmniej pamietasz ze je masz he he

lazurek u Ciebie lenistwo usprawiedliowione ale wyobraz sobie mnie od kilku dni, matka dwojki dzieci wstajaca rano juz zła na niewiadomo co, marzaca o tym zeby tylko spac i spac, nie robiaca obiadu, nie sprzatajaca, ograniczajaca sie tylko do karmienia dzieci, przebierania kupy i ponownego kladzenia do lozka, zakrywania koldra i spania nawet jak dzieci rycza. Nie wiem koiety co sie dziejeale ostatnie dni sa dla mnie mega ciezkie, jakas psychiczna jestem, nie mam sily na nic, Ige pakuje do lozeczka zeby krzywdy sobie nie zrobila, Milosz bawi sie kolo mnie a ja nie mam nawet sily ruszyc palcem i leze i spie,boli mnie glowa-co w moim przypadku jest czyms niesamowitym bo boli mnie ona tylko po wielogodzinnych podrozach a tu teraz na okraglo. Chyba do lekarza trzeba sie wybrac:-(

wika zdrowka!

:tak::tak:Lelek to mnie rozbawiłaś;-)
a kuzyn myślisz zaniedba pasiekę , czy po prostu z Tobą się nie podzieli?

edit. właśnie zrobiłąm herbatkę z miodem a wizyte przełożyłam na następny tydzień

Ostatnia edycja:
martolinka- zaprzepasci, zaniedba a w koncu sprzeda ta pasieke, juz dwie dziadkowi tak urzadzil no ale on od urodzenia nosil miano dziedzic ha ha wiec i tak nikomu innemu dziadek by nie przepisal ale spoko- prosilam go ostatnio zeby mi w testamencie wszystkie ksiazki zapisal a ma ich sporo:) no to zdrowka!

Czesc wszystkim. Ja dzis od rana znow zalatwialam sprawy na miescie. Musialam isc przedluzyc sobie pobyt, bo mam do konca marca, a tam mi powiedzieli, ze juz nie ma czegos takiego i ze od konca stycznia wszyscy obcokrajowcy moga sobie zyc legalnie na terenie DE :tak: A durni Niemcy w Job Center, ktorzy oficjalnie juz o tym wiedza, przysylaja mi, ze mi sie pobyt konczy i zebym doniosla kolejne zaswiadczenie :no::wściekła/y:

Sowinka super, ze imprezki sie udaly :tak: Piekne zdjecia :-)

wika nie trzeba tam robic remontu, tylko posprzatac, to wiadomo. Wszystko jest na bialo. Jakbym chciala (a bym chciala:) jakies kolory (np. w pokoju dla dziecka) to kuzyn Wojtka zna sie super na malowaniu, pracuje w tym to nam machnie jak bedzie cieplej. Narazie musimy zaplacic kaucje i jeszcze za to mieszkanie co mieszkamy teraz, wiec z gotowka krucho, ale od kwietnia bedzie lepiej :tak: Zdrowka!

martolinka racja, zazywaj miodku, ja tak robilam i pomagalo :tak: Zdrowiej szybko!

Lelek wierze Ci, ze mozesz miec momentami ciezko, kazdy ma prawo do chwili slabosci. Moze z tymi bolami glowy warto pojsc do lekarza, na pewno nie zaszkodzi. A takiej pasieki to szkoda, jakby kuzyn mial zaniedbac naprawde. Wlasny miodek to swietna sprawa.

witajcie

Lelek - no to nie fajnie, ja mam tak przeważnie przed wiosną, kazda zmiana pogody, to ból głowy, a że tutaj w ciagu dnia po kilka razy się zmienia, to miłe to nie jest,

Lazurku - to ja juz sama nie rozumiem jak to jest, jedem kraj, a co USC to inne zasady. Tylko tak własciwie to do czego Wy im jesteście potrzebni????? Jest dokument, który należy wpisać do polskich ksiąg i finito!!
Spróbuj zadzwonić do kierownika USC i porozmawiać, powiedz, że jesteś w ciąży i nie za bardzo możesz osobiście sie tym zająć, a potrzebujesz zmienić dokumenty potwierdzające tożsamość ze względu na zmianę nazwiska i prosisz o pomoc.

reklama
hej kochane. jestescie wspaniale, milo ze o mnie myslicie. Z Olivcia ok, mamy tylko obserwowac, i skontrolowac mocz za pare miesiecy a usg za rok. Chyba zeby sie cos dzialo wczesniej (tfu tfu). Z Olusia fajnie, i nie fajnie. Cystografia wyszla dobrze, nie ma refluxu, ale usg wyszlo jak zwykle do bani :( Bylam dzis po wypis malej ze szpitala, i wiecie co? kazali mi sie zbadac.. powiedzieli ze musze najpierw wiedziec co mi jest, zawsze wtedy jest jakis punkt zaczepienia odnosnie Olusi, a wiadomo ze ja stara to mnie sie latwiej bada.. Firma jak firma, nie moge skupic mysli.. sadze ze zaczne dzialac jak juz bede cos wiedziala wiecej na temat dalszej diagnostyki Olenki. W poniedzialek krakow, wiec wszystko sie wyjasni. Mnie sie moze uda jutro zbadac.. Jestem nie do zycia. tragedia. padnieta jestem jak nie wiem, poszlabym spac, ale Olivcia ani mysli spac.. Pozdrawiam was przeogromnie. zdrowka dla Was i Dzieciakow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry