Lazurek
Fanka BB :)
Czesc kobietki. Jestem kompletnie leniwa... Moj maz za godzine wraca z pracy, zjemy obiadek i do jego siostry na urodzinowy tort smigamy.
Iza trzymaj sie kochana, moze faktycznie z ta firma to dobry pomysl, skoro sie na tym znasz trzymam kciuki zeby sie udalo ;-)
katrina moja mama sie dowiadywala i jej w PL powiedzieli, ze absolutnie ona nie moze tego zalatwic i ze my z mezem musimy byc do tego osobiscie. Jutro juz zadzwonie do tego konsulatu, bo jeszcze sie nie zebralam to moze cos powiedza konkretnego.
martolinka klucze dostaniemy jakos tak w polowie marca. Bedzie tam mozna sobie wtedy posprzatac juz na spokojnie i przygotowac mieszkanko. Nie moge sie doczekac
A oficjalnie mamy tam zamieszkac od 1 kwietnia 
liv to tez wesole masz dzieciaczki :-) Ja za tydzien swojego zobacze, pewnie duzo urosl :-)
trina wszystkiego najlepszego dla corci z okazji roczku :-)
Milego popoludnia zycze ;-)
Iza trzymaj sie kochana, moze faktycznie z ta firma to dobry pomysl, skoro sie na tym znasz trzymam kciuki zeby sie udalo ;-)
katrina moja mama sie dowiadywala i jej w PL powiedzieli, ze absolutnie ona nie moze tego zalatwic i ze my z mezem musimy byc do tego osobiscie. Jutro juz zadzwonie do tego konsulatu, bo jeszcze sie nie zebralam to moze cos powiedza konkretnego.
martolinka klucze dostaniemy jakos tak w polowie marca. Bedzie tam mozna sobie wtedy posprzatac juz na spokojnie i przygotowac mieszkanko. Nie moge sie doczekac
A oficjalnie mamy tam zamieszkac od 1 kwietnia 
liv to tez wesole masz dzieciaczki :-) Ja za tydzien swojego zobacze, pewnie duzo urosl :-)
trina wszystkiego najlepszego dla corci z okazji roczku :-)
Milego popoludnia zycze ;-)
Ostatnia edycja:
B miał też delikatne zapalenie ucha, ale już nie ma po tym śladu i od dziś zaś chodzi do przedszkola

fuck! tylko czekać, aż dzieci załapią
za dlugo juz byl sprawny to wzial i sie zepsul