• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej hej!

Ale impreza byla, uuuuu!:-D

Kochane maz mnie zmolestowal ale jeszcze nie robilismy dzidziusia:-D rano chcial dokladke, bo jak widzial moje stopy(bardzo go podniecaja) to od razu zolnierz stawal, ale nic z tego. 2 dni pod rzad to za duzo na moje zdrowie:-D:-D

maron moze zrob test? przynajmniej dowiesz sie i bedziesz spokojniejsza, bo jesli dzidzia no to bys musiala sie przestawic a jesli nie to do lekarza zeby zobaczyl co tam sie dzieje

u nas tez wieje az glowe urywa

Ja jak karmilam to jadlam praktycznie wszystko i na szczescie malemu nic nie bylo. Oczywiscie w pierwszy dzien w domu maz zrobil mi jakies beznamietne gotowane pulpety z polecenia jego mamuski do tego ta ohydna marchewa ale go pogonilam i zarzadalam normalnego jedzonka:-) na szczescie maly kolek nie mial

livastrid miłego spacerku i 3maj głowę ;-)
maron i co teraz jak dziś 34 dzień cyklu a @ brak,testujesz?
lelek ale mąż napalony :-D jeszcze trochę i działacie,super:)

...Ja już wariuję,też chcę już już już i już :-D ale cierpliwie czekamy do urlopu :)

agnieszka.kk jak ja ci zazdroszcze tych wakacji w Hiszpanii :zawstydzona/y:marzy mi sie Chorwacja w przyszlym roku ,ale nie wiem jak bedzie bo jak bedzie juz bobasek to nici z wyjazdu bo za malutki bedzie moj szkrabik ahh

Lelek napalenca masz w domu :tak:

juliana z takim małym szkrabikiem to faktycznie jeszcze za wcześnie ale jak podrośnie to czemu nie,na pewno przyjdzie jeszcze czas na dobry urlop :tak:
My wcześniej nie jeździliśmy bo Alanek był za mały a teraz już ma 4 latka,od ponad roku nie używamy wózka więc mały robi dobre przebiegi swoimi maleńkimi nóżkami więc da radę:)

nie, no do lekarza mam isc w marcu jak mi sie leki skoncza wtedy przepisze mi nastepne, zrobi USG itd :-)
poczekam jeszcze, bo naprawde czuje sie jakby miala przyjsc lada moment. Kiedys zdarzyl mi sie najdluzszy cykl 36 dniowy, wiec moze poczekam, tym razem pewnie bedzie podobnie bo tak mnie boli ten brzuchol na @ :angry:

reklama
Hej dziewczynki!
A my przed chwilą z mężem zaszaleliśmy.... pierwszy raz bez zabezpeczenia po tabsach....:szok:;-):-D
na nic się nie nastawiam (nawet nie wiem czy trafiliśmy na odpowiednie dni, wg kalkulatora mam teraz dni płodne, a owulka mam mieć we wt, ale to tylko wyliczenia na podstawie jednego cyklu be ztabletek- 32 dni- więc wszystko jest możliwe).... może coś z tego wyjdzie, a jak nie to od następngo cyklu zabieram się za staranka konkretnie!;-)

U nas też strasznie wieje, ale jest ciepło, może wiosna już tuż tuż...???:-)

Lelek- rozumiem, że jeszcze się zabezpieczacie, tak?

Maron- wiem, że czekasz na @, ale ja tak ci się spóźnia to może to fasolka?????;-):tak:

Juliana- no widzisz... jest więcej takich jak ty. Ja też powinnam (teoretycznie) już dawno mieć dziecko (chociaż jedno):eek::zawstydzona/y:, ale teraz już tego nie odkładam. A nie było u mnie łatwo z decyzją.... chociaż już tak od 3 lat (od ślubu) bardzo chcę mieć dzidziusia to tyle czasu mi to zajęło, żeby podjąć konkretną decyzję, zawsze coś było najpierw do zrealiaowania (co niestety nie zawsze wychodziło tak jak sobie zaplanowałam i przez to wszystko się przesunęło).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry