• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie

Wika wakacje w Chorwacji ale super.
A samolot nie taki straszny.

Isana a może to jakiś znak:)

Życzę wam milej niedzieli,w wolnej chwili będę do was zaglądać:)

reklama
Zrobila, zrobilam :-) jedna kreseczka jest ;-) a @ dalej brak hmm
My minimum raz w tygodniu odwiedzamy tesciow, w niedziele, czasem zdarzy sie tez w tygodniu :-)
Obudzilam sie dzis, wygladam za okno a tam juz w ogole sniegu nie ma, masakra tylko kret naryl w ogrodku :-pTez myslimy nad Chorwacja w tym roku ale wrzesien/pazdziernik to juz chyba za pozno, co??

Czesc:-)wpadlam na chwilke,bo zaraz na zakupki idziemy z M.Leb urywa dzisiaj dalej.Isana nie probuj nas opuszczac:wściekła/y:.Trzymam kciuki ,zeby udalo sie za pierwszym razem,oczywiscie pracuj dalej to akurat bardzo przyjemna praca:-D

Ok, widzę, że tu już nikogo niema.:-( W takim razie dobrej nocki dziewczyny! :-)
Ale ja jestem świrnięta.... właśnie dzisiaj odkryłam wątek mamy październik 2011, a że jesli by u mnie zaskoczyło w tym cyklu to załapałabym się jeszcze chyba na październik (końcówkę) to sobie tam weszłam z ciekawości zobaczyć co się dzieje.... i przeczytałam(dzisiaj z przerwami).... ok 130 stron!!!:szok::eek::-D aż mnie oczy bolą. Kto wie, co jets mi pisane....? Może akurat.... Taką mam cichą nadzieję. Ale oczywiście będę tu teraz z wami, bo nie wiem na co się tak naprawdę załapię: albo na 2 ostatnie miesiące 2011 albo na 2012. A tutaj jestem praktycznie od poczatku i jest mi z wami bardzo miło!:-):tak:
A jutro mam nadzieję na dalszy ciąg przytulanek...:-p Dobranoc!

haha Isana ja wczoraj odkrylam ten watek i tez z ciekawosci przeczytalam duzo stron. Fajnie sie czyta bo ak na swiezo :-)

Maron napiszę tak...jak @ nie ma jest nadzieja.

Co do październikówek...fajnie fajnie.Trzeba wierzyć że nie długo my będziemy skakać po naszym wątku ciążowym z nazwą pięknego miesiąca:)

Lelek dopiero doczytałam wczorajszego posta...normalnie rozwaliłaś mnie kobietko na łopatki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry