reklama

Mamusie w 2012

reklama
reklama
Czesc babeczki :-)
Lelek szkoda tego Twojego smyka, ze tak sie meczy :-(
agnieszka moje wakacje w niedziele sie zaczynaja :-) Wczoraj uzgodnilismy, ze stad pojedziemy do Wiednia, tam spedzimy jedna dobe. Ja zalicze moje ulubione centrum handlowe Lugner City :tak:, przespimy sie w hotelu no i w dalsza droge ;-)
wika nie wyslalas mi rosolku to Borys zabral mnie do restauracji tureckiej na zupke :-p W ogole zdajecie sobie sprawe laski jaka przepyszna kuchnie ma Turcja??? :szok: Baaaardzo obszerne menu i mmmmm... same pysznosci. Nic tylko jesc :tak::-)
danao fajnie, ze masz takie podejscie do staranek. Ja tez takie mialam i w pierwszym cyklu sie udalo :tak: Teraz czekam do czerwca... :blink:
livastrid witaj:) Jak tam Twoja mysza? :-) Co do kawy na przyspieszenie @ to nigdy tego nie slyszalam. Ja prawie wcale nie pije kawy, a jak juz mnie najdzie niezmierna ochota to 3in1 zalewam ;-)

My wczoraj po tej restauracji wpadlismy na pomysl ponownej wizyty w wesolym miasteczku :-) Znajoma namowila mnie na taka jedna karuzele, a ja glupia polecialam :wściekła/y: Myslalam, ze umre w pierwszej minucie :wściekła/y: Do dzisiaj mam jeszcze ochote na wymioty i zawroty glowy :wściekła/y: Dzisiaj jestesmy umowieni z innymi znajomymi do tego miasteczka, wiec dzisiaj juz wezme aparat i porobie te fotki ;-) Spokojnie, na pewno na zadnej karuzeli juz nie posadze tylka :no: Chocby mnie wolami wciagali to nie dam sie namowic :-D Do niedzieli jeszcze miasteczko funkcjonuje, a potem sie zwija. Ale i tak mnie tu juz nie bedzie, wiec mi wsio jedno :-)
Lece teraz cos przekasic, bo jeszcze sniadanka nie jadlam ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry