reklama

Mamusie w 2012

Jestem, jestem. Nie wagaruję:-)
U mnie dzisiaj powtórka z rozrywki z weekendu. Brrr... Czuję się dziwnie. Mam cały czas takie wrażenie, że mi zjedzone papu pod gardło podchodzi:-( Niezbyt przyjemne wrażenie i nie umiem sie tego pozbyć:wściekła/y:

reklama
Czesc Lachony :-)
Wczoraj zadnej karuzeli nie bylo, tak jak obiecalam :-) Kilka fot mam na swoim koncie w Albumie "wesole miasteczko". Jak ktora ma ochote to niech se looknie :-D No i mam fote z moja poduszka-kwiatem :-D Niektore poziome, nie moglam ich przekrecic prawidlowo :dry:
U nas dzis pogoda lipna. Jakos wietrznie i deszczowo :dry:

livastrid nie siej czarnego humoru:-D anastazja potrafi rozbawic:-D

anastazja to super okazje upolowalas na te sukienki;-)

dana a moze jestes w ciazy?;-)

lazurowe pozniej Ci epodgladne na fotkach

stalam 3 godziny w kuchni bo MIlosz stracil apetyt i serwowalam rozne menu a ten i tak pupcie na jedzonko wypial

livastrid nie siej czarnego humoru:-D anastazja potrafi rozbawic:-D

anastazja to super okazje upolowalas na te sukienki;-)

dana a moze jestes w ciazy?;-)

lazurowe pozniej Ci epodgladne na fotkach

stalam 3 godziny w kuchni bo MIlosz stracil apetyt i serwowalam rozne menu a ten i tak pupcie na jedzonko wypial

Jeśli coś się uchowało z jedzenia to podeślij do Krakowa - czekam :-)

A sukieneczki śliczne, a jeszcze widziałam koszulę na lato też za 30 zł a w cubusie baaaaaaardzo podobna za 99 zł była!!!!!

lazurowe - ale Ty młodo wyglądasz , w sumie tylko 22 lata masz , ehhhh kiedy to było :)

dana - a kiedy masz @ dostać ?

livastrid- nie smutać się , edytowałam post zobacz jak Ciebie wyobrażam przed komputerem :)

Lelek, wybacz, brakuje mi dzisiaj 5-hydroksytryptaminy

ju, anastazja widzialam ;-) mniej wiecej tak wygladam tyle, ze dodaj jeszcze ze 2 sprzety a w porywach wiecej:rofl2: i jeszcze cos do picia i zagryzania i uwalone klawiatury a i okulary na nosie

dana, albo za duzo myslisz, jak wyszly negatywne to idz na bete, bynajmniej filmow nie bedziesz sobie wkrecac

lazurowe
se kwiatka upatrzylas:tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry