reklama

Mamusie w 2012

ja łapę różowe :-D:-D:-D

Livastrid- czekasz na pierwszego zębola???

Lelek- easy, easy ;-);-) Miłoszek ma gorszy dzień dzisiaj pewnie:tak:

A i ja też przespałam pierwszą ciąże :)

Dawaj Lazurowe te nieprzyzwoite :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja przespalam pierwszy i trzeci trymestr ostatnim razem

no idzie zebal, dolna jedynka, mala juz sie lepiej czuje, bo od niedzieli byla nieznosna i niewyrazna a dzis sie nawet juz bawi i smieje

lazurku-Staramy się,staramy :-D właściwie jeśli się o coś wystaraliśmy to wyda się za około 10 dni ;-) tak więc narazie nie dziękuję, podziekuje jak się uda :-D a Ty nie marudz tylko pokazuj fotki he he :-D bo tutaj widzę,wszystkie dziewczyny ciekawe :-) a która ma tu jeszcze dziecko, czyj to ten Miłoszek jest? Bo sie zamotałam :-p

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj się mało udzielam, bo mam wyjątkowo paskudny dzień. Humor zepsuty na maxa.:angry: Jeszcze na dodatek pokłóciłam się z moją mamą. Tak dosyć mocno.:-(

Oooo to nieźle przedszkole już tutaj macie :-D oj to się nie dziwię,że humorek Ci się popsuł... ale nie stresuj się,mamie przejdzie i Tobie napewno też :-) będzie dobrze :-)

livastrid jak na jajko na twardo masz ochotke z wieczorka ,to jeszcze nie masz wszystkich objawow ciazowych .......:-Dja tez na rozowe fluidki czekam;-)
truskaweczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby sie udalo i M strzelil zlotego gola:-p
lazurowe nas tylko nieprzyzwoite interesuja:zawstydzona/y:;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry