reklama

Mamusie w 2012

reklama
lazurowe no tak jak pokazywalas wczesniej:tak: fajniusio:-)

juliana w pierwszej ciazy jadlam jaja na twardo rowniez w pierwszym trymestrze tyle, ze bez majonezu, tego akurat o dziwo nie zwracalam. Wczoraj zjadlam 3 a co mi tam, jeszcze majonez moge jesc:-D walnelam sobie nawet szczypiorkiem.

Wy wiecie co 2 lata temu kupilismy dom a rok temu dowiedzialam sie, ze jednak corka:-D

Hej Baby
biggrin.gif

Livastrid - ja też łapię różowe :tak:
Młody dziś szalał w nocy, Jaś Wędrowniczek mu się w łóżku włączył, co zaskutkowało tym, że wbijał matce swe kończyny gdzie popadnie. A ja co zasnęłam, to zostałam brutalnie obudzona, a od 4.45 już nie mogłam w ogóle spać, bo jasno było, a młody jeższcze bardziej aktywny sie zrobił. W końcu obudził się 5.55 i tyle tego spania było.
W dzień obydwoje chodziliśmy na rzesach, Maciek maruda straszna, ale czy poszedł spac? ależ oczywiście, że nie. Twardy zawodnik
baffled5wh.gif
dopiero wieczorem, ja wyszłam do sklepu, M z nim został i puścił mu bajkę na Mini Mini, a sam poszedł do kuchni. Jak wrócił, to młody już chrapał :szok: a było przed 18 :eek: w jego życiu tylko raz się tak zdarzyło, ze zasnął gdzie popadnie. Maam tylko nadzieję, że to nocny sen już jest i nie obudzi mi się tu za godz :sorry:
Poza tym jakoś bardziej pociągający się zrobił, standardowo w domu obraził się na jedzenie, a ja nie mam siły już wymyślać co by tu zjadł. Wróci do żłobka, to go odkarmią
rofl.gif
to typ, który jada poza domem.
Poza tym młody tradycyjnie i oczywiście coś mi sprzedał. Od rana czuję glutę w gardle i leci mi z nosa
realmad2.gif
no, żesz kur..... ze też zawsze to tak się musi kończyć
mad.gif

Juliana- nie gniewaj się,ale narazie nie dziękuję ;-) a szczerze mówiąc mam wielką nadzieję,że za troszkę ponad tydzień będę miała za co Wam dziękować ;-) jej już nie mogę się doczekać żeby to sprawdzić :-D wiecie co, pierwsze słyszę żeby się w ciąży jajkami zajadać :-D domek,córcia to może w końcu drzewo i syn? ;-)

trina toc masz Ty przeboje ze swoim synusiem:blink:

wiesz co Truskawcia, drzewo jest, wiec syn by mi sie do tego kompletu przydal:laugh2:
ja w ogole jajeczna strasznie jestem:tak:

livastrid - życzę syna :tak: ja jajek nie koniecznie, Maćko za to uwielbia jajeczniczkę
ja tam żadnych zachcianek nie miałam, choć z Maćkiem dużo winogron jadłam, a w drugiej ciąży chodziły za mną dopóki nie zjadłam śliwki i gruszki w occie :sorry:

Truskawcia ja tu trzymam kciuki za to, że ten śliczny synuś juz właśnie został stworzony i urodzi się ok 15-ego stycznia:-D A ja łapię i niebieskie i różowe, a co! :-D zachłanna jestem:-D

reklama
:tak: Livastrid już złapałam trochę niebieskich fluidków;-)mam nadzieję , że jeszcze za 2 msce będą działać;-)

Antek grzeczniutko zasnął a ja mam już wolne ;-)jutro wybieramy sie na zajecia na basen a potem wieczorem na impreze;-) do Gdyni dla Mam :tak:bedzie grał Piotr Lisiecki a potem Markowska (ale tu juz pojedziemy do domu , bo pozno dla małego)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry