Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dana niesamowita jestes Ja? Zakupoholiczka? No moze troche Borys mi obiecal, ze po naszyjnik pojedziemy do wiekszego miasta gdzie jest wiekszy wybor tureckiego zlota. Ale to za jakies 3 tygodnie zanim odloze na kolejny nabytek
Jak narazie czekam znow na @. Jeszcze tylko raz bede sie z niej bardzo cieszyc :-) Rany, ja oszaleje zanim bede testowac
Czytam Was cały dzień dzisiaj, ale czasu na to żeby napisać u mnie nieeet. Do 13.00 w pracy, potem przyjechałam do domku, zrobiłam obiad, dokończyłam "Chatkę Baby Jagi", na 16.00 pojechałam na wywiadówkę a pod wieczór do teściów.... cały dzień coś
Teraz też już zmykam, bo oczy mi sie już kleją
PS. DANA!! Rób jeszcze raz tego teściora!!!! Mnie też sie widzi na fasolkę )
Dzisiejszy dzień zaczął się cudownie,nawet w pracy było wszystko ok mimo iż 13ty w piątek lecz niestety dobre samopoczucie nie trwało długo ponieważ jak w zegarku 13go tak jak przewidywałam dostałam @
Nie liczyłam na ten cykl ale gdzieś mimo wszystko nadzieja się tliła,trudno smutno mi troszkę ale będę dzielna.
Gdy tylko @ odejdzie a przyjdzie czas na przytulanki to działamy.
Miłej soboty wam życzę.W końcu weekend i wolne.
Dobranoc wszystkim.
Chyba nieee... Powtórzyłam test: wyszło to samo co ostatnio, choć minimalnie wyraźniejsze. Taki bladzioch, że pod mikroskopem trzeba patrzeć Pewnie widzę rzeczy, ktorych nie ma Chociaż pokazałam głupia mężowi i on twierdzi, że coś widzi. Może jemu tez się paranoja udzieliła Spadam się pozbierać troszkę i do teściowej jadę. Miłej soboty dziewczyny:-)
dana, to moze zrob betę w poniedzialek, wtedy wszystko bedzie wiadomo
Laski, zbieram sie na zlot, po drodze kupimy dla mnie jakas kurtke moro bo ta co mam to taka dziwna. Trzymajcie kciuki zeby nasz motor z okresu wojny sie nie zepsul
agnieszka przykro mi:-( ale nastepny cykl pewnie bedzie Twoj
Cze, wika, nigdy nie wiadomo, czasami wystarczy jeden raz i trafia sie zloty strzal agnieszka, co sie odwlecze, to nie ucieczeJak nie ten miesiac, to przyszly dana, na dwoje babka wrozyla, albo jestes w ciazy albo nie.... Ja bym jeszcze troche odczekala i ponownie zrobila test.
My dzisiaj odpoczywamy, w koncu weekend, to nie ma sie co przemeczac;-)