Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziś wstać nie umiałam. Oczy mi się caly czas zamykały. Kurcze o co chodzi???? Ja juz jestem całkiem z tego głupia

I zmien sobie suwaczek kochana

nie chcę zostawać w tyle hi hi więc muszę do Was dołączyć ;-)
ale i tak spędzę wieczór w pracy, więc mi nie szkoda :-)
my tutaj z radością chłoniemy takie informacje, więc dawaj ich jak najwięcej
Cieszę się bardzo, że Maluszek u Ciebie dobrze się rozwija :-) a Ty dbaj o siebie :-)
nie wiem, czy to zdenerwowanie, żeby wyszło, podniecenie że się staramy, czy cokolwiek innego, ale ja w tym miesiącu dostałam @ wcześniej niż zwykle ( a nigdy tak wcześnie @ nie miewałam). I właśnie tak sobie myślę czy to nie emocje wpływają na te nasze zmiany @, ale jeśli masz jakiekolwiek zmartwienia czy wątpliwości, to wiesz na co są lekarze :-) Wybierz się, żebyś niepotrzebnie się nie denerwowała :-)
Są przecież przypadki, ze kobieta jest w ciąży a w dniach spodziewanej @ plami...
Powiadasz z centrum PL?? Ja też
a niejednokrotnie kobiety mówią, że miały „okres” a były w ciąży… więc jeśli u Ciebie są takie anomalie, to musisz się obserwować 
też pragnę takiego szczęścia… i aż mi się (nieraz) płakać chce, kiedy słyszę: „ciesz się, że nie masz męża”, „ Ty to korzystaj póki nie masz dzieci” a ja tak tego potrzebuję :-( ale dobra, nie będę się nad sobą użalać
liczę tylko na to, że już niedługo się to zmieni :-) a Ty bądź szczęśliwa, każdego dnia bardziej :-) Oooo a z takiego bardziej centrum jesteś, czy z bocznego centrum he he ;-)
aż mój m pojechał do kumpla, żeby odreagować;-) a jeszcze wczoraj byłam pełna energii, byliśmy nad jeziorkiem prawie cały dzień, a dzisiaj zmiana nastroju o 180 stopni, eh... chyba muszę się do tego przyzwyczaić... tylko obawiam się jak to wytrzyma mój m???

Bo może być tak, że dzidzia urodzi się już w 2012
Ok, wpadnę później teraz idę coś zjeść, ostatnio ciągle jestem głodna
Idz szybko do gina, to najlepsze wyjscie, bo nie wiadomo teraz czy to @ czy fasolka.
Ty sie nie przejmuj niczym, wszystko Ci teraz wolno, a m. na pewno to rozumie ;-)
Ale ja wlasnie chce je miec i to jak najszybciej ;-)
Nie wiem czemu tak... Teraz juz ciut lepiej. Mysle, ze w nocy odpusci i ze rano obudze sie jak nowa
Ide sie teraz polozyc na chwile chociaz.