reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie w 2012

maja no to fajnie masz :-) Ja mieszkalam w Anglii 8 miesiecy i jak juz zafasolkuje to tam wracamy :tak:
Pizza zjedzona (nie cala oczywiscie:-D), Elvis wykapany i teraz czas na... kawe ;-)
maja odpusc sobie ta diete. Widze, ze slabiutko u Ciebie z waga to z czego Ty sie kochana odchudzasz, hmm? :-) Czestuj sie pizza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
LAZUREK NIE KUŚ NIE KUŚ !!!tak mi nie wiele trzeba żeby się złamać!!! ale wytrwam!!!dziś dopiero 2dzień z 7 ale będę twarda i tak tą wage muszę potrzymać tylko przez 2miesiące bo lato w pełni w Pl i muszę jakies spodenki założyć a z taka tusza jaką mam teraz nie da rady!!! i tez tą dietką sobie musze udowodnić że jak chcę cosik osiągnąć to mi sie to uda:)) więc za 5dni zjem sobie gofra bo tak sie dziś na mnie patrzy takimi wielkimi oczyskami ale jeszzce tylko 5dni i będzie mój:) a czy fajnie to nie wiem chciałabym z jednej strony do Pl wrócić ale jak wiem że tam trochę ciężko z praca i nie te zarobki to się troche odechciewa no ale mamy taki plan że w grudniu 2012 wracamy :) zobaczymy czy tak będzie:)
ale powiem Wam że wkońcu jest SŁOŃCE!!!! pierwszy raz od tylu miesięcy!!!
a zegarek śliczniutki sobie wybrałaś ,moja mama nawet zapomniała o dniu dziecka chyba bo życzeń nie dostałam:(

Ostatnia edycja:
hej :-)
ja juz po pracy zmykam zaraz na zakupy, bo lodowka pusta.
just no to juz najwyzsza pora na slub :-D my bylismy ze soba w dniu slubu prawie rowne 5 lat :-)
u mnie tempka spadla lekko, wiec pewnie przyjdzie @ lada dzien

maja u nas to bylo tak, ze ja wyslalam mojej mamie paczke na Dzien Matki, a ona do mnie: "Monia, nie wysylaj, ja przeciez tez Ci nic nie kupuje na Dzien Dziecka". A ja do niej: "To jaki masz problem. Kup" :-D A ze moja mama wolala zebym sama sobie wybrala prezent, wiec zamowilam sobie ten zegarek na Allegro :tak: Mama zaplacila i jak doszedl to mi wyslala tutaj do Niemiec. Takim sposobem mam prezent na Dzien Dziecka :-) A co do pobytu za granicami Polski to mnie sie bardzo podoba :tak: Ja nie mam raczej w planach powrotu do Polski, tym bardziej, ze jestem w zwiazku z obcokrajowcem ;-)
maron nakarm lodowke i wracaj do nas szybko ;-)

A, no i przy okazji znacie juz moje imie :-p

Ostatnia edycja:
A NO JUŻ ZNAMY:) też bym nakarmiła sle siebie a nie lodówkę:( ale już nie długo kolejny dzień za mną:)))) ja swojej tez wysłałam prezencik a dziś upomniałam sie o życzenia z okazji dnia dziecka a mama do mnie a to Ty dziecko?? ja czekam juz na twoje dzieci a ty mi mówisz że ty dziecko:)

Monika dziewczyna ratownika:-D

jeny nie mam czasu na BB:-(

Teraz na predko bylam na zakupach spozywczych a ze sandaly mi sie rozwalily to maz mi na szybko kupowal, i co???? odstaja:wściekła/y: nie wiem czy mi wymienia- w CCC kupowalam.
Zła jestem bo cos ostatnio nie trafiam z butami, bo na szybko kupuje, do dupy z tym.

nie pamietam co komu mialam odpisac..
wiem ze lazurek sie byczy nad morzem, dana nadal spi, w Livastridowie nie nacinaja krocza ani go nie gola przed porodem, ze maja sie stara razem z nami

Wczoraj dalam sie zmolescic mezowi,a le nie wiem czy cos z tego bedzie, a wogole to tak sie od niego odzwyczailam ze mnie drazni! nawet jak nic nie mowi:zawstydzona/y:dobrze ze w niedziele juz jedzie

dana ja tez mam na dodatek przyjaciolke o imieniu Monika :-D W podstawowce w klasie mialam az 5 Monik :szok: Jak 4 maja nadchodzil to wtedy klasa miala wyzerke z cukierkow :-D
maja wiadomo, ze nie jestes dzieckiem, ale masz mame i zawsze zostaniesz jej dzieckiem bez wzgledu na wiek :tak: Ja tak uwazam i dobrze ze moja mama tez ;-) A Twoja mama na pewno sie doczeka niebawem wnukow i to taaaaaaaaakiej gromadki :-D
Lelek ale masz pecha z tymi butami, szlag. Tak to jest wlasnie cos kupowac na szybko. Ja tez tak nie lubie :no: Mowisz maz Cie denerwuje? :-D Spoko, niebawem wyjezdza, odpoczniesz sobie od niego skoro tak chcesz ;-) Ale przez ten czas na pewno zdazysz sie stesknic :tak:

wrocilam :-) lodowka napelniona, zaraz zabieram sie za sprzatanie, S. dzwonil, ze jutro tez ma wolne wiec jedziemy na gorace zrodla :-)
kurde ale burza idzie:szok:
no Monia tego Ci zycze :-)
pijemy dzis cos??

reklama
Monia to samo Jej powiedziałam no to mi złożyła życzenia i powiedziała że kupi mi słodycze jak przyjadę:p to złożyłam zamówienie na ciasto orzechowe zamiast słodyczy i zaklepałam całą blachę dla siebie to się śmiała że się odchudzam a po diecie blacha ciasta moja:p
Lelek też mam taki problem wpadnę do sklepu kupię cosik a później leży i nie noszę bo albo za małe albo za duze albo poprostu źle leży ale tak to właśnie kupować w biegu!!! a ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogę się swojego doczekać bo dziś po pracy poszedł na trening i wraca dopiero o 21 więc od wczorajszego wieczorka go nie widziałam :( a po 3godzinach jak go nie widzę to już tęsknię

Do góry