reklama

Mamusie w 2012

wika tak takie właśnie troche drogie ale za ten zestaw od dermatologa zapłaciłam tyle że hohoho!!!
Lazurowe ale ja tutaj tymczasowo mieszkam i pracuję a do Polski właśnie na wakacje i to teraz na 1,5tygodnia a później znowu wracamy do Irlandii popracować na 3tygodnie a później znowu do PL na 2tygodnie w których właśnie będzie nasz ślub więc do końca lipca musze trzymać fason a później znowu mogę wracać do swojej wagi a na ciasto to może się załapie na kawałek bo z moją mamą mieszka siostra z dwójką dzieci a one są takie pazerne na słodycze że podejrzewam że nim ja wogóle zdąrzę pomysleć o tym by zjeść to ciacho to ono już dawno będzie w ich brzucholkach:)

reklama
Truskawcia w takim razie &&&&& zebys wygrala konkretna kase :tak:
wika wlasnie, pochwal sie gdzie sie wybieracie :-)
maja my to na zmiane do Polski i do Bulgarii jezdzimy :tak: Teraz czas na moj kraj. Jakos w tym miesiacu bym chciala na tydzien jechac :tak:
dana ja tez bym chciala w tym roku zawitac nad nasze morze. W zeszlym roku w lipcu w Kolobrzegu sie bawilam :-) Bylo cudownie :tak:

Dobra laski. Ja tez spadam. Rozmnazajcie sie iiiiii.... do juterka ;-)

czesc dziewczynki :-) ale sie dzis wyspalam :tak:
mezul pojechal do taty cos tam z autem robic, pozniej wybieram sie na solarke, a poznym popoludniem lub wieczorem jedziemy na termy z moim bratem :-) ehhh musze sie ogolic tu i tam :-D
truskawcia trzymam kciuki
danao tez bym chciala nad polskie morze w koncu :zawstydzona/y:
kurcze, wczoraj mialam lekki spadek temperatury, a dzis znow wzrosla :szok:

Hej Kobitki,

wika - gdzie sie wybierasz. Dawno nie byłam nad polskim morzem. Chyba jak będzie baby to pojedziemy :-)

Truskawica - ćwierćwiecze, oj to będzie impreza:):):)

maja16 - kolezanka mieszka w Irlandii i bardzo zadowolona, chyba juz nie wróci do Polski:-):-)Niedawno urodziła tam dwóch chłopaków.
Z czego się odchudzasz, juz taka chudzinka jestes.

Czytałam, że dyskutowałyście o moim cudownym imieniu:-):-):-):-):-)

lazurek
- śliczny zegarek

A ja nie wiem jak sie nazywam w tym tygodniu. Jak wracam do domu to mam tyle roboty, ciagle coś.
Jutro na weselicho, a ja tego nie czuje, jeszcze ma byc upał, chetnie polezałabym na sloneczku poopalała sie, zrobiła grilla. A tu juz o 11.30 wyruszamy do babci, tam sie przebieramy i na 14 do koscioła. Jakos nie widze siebie jechac w takim upale juz ubrana w kiecce, choc klima w aucie...... :-) W niedziele chrzciny i cały weekend minie imprezowo.

Witam sie piatkowo ;-)
maron a moze jednak... :-) &&&&&
mmona az Ci zazdroszcze. Tez bym sie na jakims weselu pobawila :tak: Ale u mnie w rodzinie kuzyni, kuzynki to mlodsi ode mnie, wiec sobie pewnie jeszcze poczekam :-)

U mnie dzis remont. Ja od 8:00 nie spie, bo ekipa o 8:30 juz byla. Mamy malowanie. Do tego wymieniamy podloge, szafe i lozko. Ehh... Bym chciala, zeby juz skonczyli...

lazurowe - ja to mam w tym roku dwa wesela, w przyszłym tez dwa.
Jak ja bede chodzić na chrzciny, komunie to ty będziesz sie bujac na weselach:)
Współczuje z tym remontem, ja jak słysze remont i widzę wszędzie ten syf i kurz to mam ciarki.

Od tygodnia więcej jem, bynajmniej tak mi sie wydaje, wczoraj zjadłam obiad, za chwilke 2 kostki czekolady i jeszcze troszke chipsów.

Czuje sie nadęta jak balon:-(:-(:-(:-(

Witajcie dziewczyny:)
Mało zaglądam na ogólny bo brakuje mi czasu na dłuższe siedzenie.
Ciągle jestem zabiegana praca,dom,rodzina:)
Pogoda u nas piękna!
Nie długo wyjeżdżamy nad morze.

Wpadłam do was aby prosić o duże kciukasy bo do przyszłego piątku czekam na @,mam nadzieję że nie przyjdzie lecz wszystko się okaże:)
Jak na razie jestem bardzo spokojna i cierpliwie czekammm:)

Pozdrawiam was i życzę słonecznego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry