katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Kwiatuszek - musi się udać!!!! trzymamy kciuki cały czas!!!
Lazurku - Kuba potrafi się juz sam ładnie zająć sobą, tak, że jak jestem z nim w domu, to mogę cokolwiek zrobić, bo mały się bawi, tylko potem trzeba chodzić ostrożnie i slalomem, bo wszędzie są porozstawiane autka.
Martolinka - tak mniej więcej raz na rok, jak córka ma urlop. Ja ostatnio w Polsce byłam prawie 3 lata temu.
Kwiatuszek - musi się udać!!!! trzymamy kciuki cały czas!!!
Lazurku - Kuba potrafi się juz sam ładnie zająć sobą, tak, że jak jestem z nim w domu, to mogę cokolwiek zrobić, bo mały się bawi, tylko potem trzeba chodzić ostrożnie i slalomem, bo wszędzie są porozstawiane autka.
Martolinka - tak mniej więcej raz na rok, jak córka ma urlop. Ja ostatnio w Polsce byłam prawie 3 lata temu.
Opowiadaj jak po wyczynach Twoich i Antka. Na pewno macie sie czym pochwalic :-)
a jak Antek??? Biegał??? Oczywiście ogromne gratulacje dla Ali :-) zgrały nam się dziewczyny, bo Paulinka też już coraz częściej sama kilka kroczków robi, więc tylko patrzeć jak zacznie biegać :-)
każdy się od każdego zaraża ehhh życzę dużo zdrówka i wytrwałości
a potem to dopiero będa górki
Troche mnie tu nie bylo, myslalam ze bedzie co najmniej kilka stron do nadrobienia, a tu widze nie ma takiego ruchu
Piszcie dziolchy, piszcie