Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No my również gratulujemy.
Ja również wybieram sie na prawo jazdy.Tylko jakos tak ciężko mi to idzie.Ja sie strasznie boję i czasami mysle ze nie ma to sensu, bo ja chyba nie wyjade na ulicę.Kilka lat temu mąż mnie trochę uczył i jak mi mówił co mam robić to jakoś mi szło, natomiast jak przestał to wszystko mi sie myliło.
No ale w kazdym razie, jak mi strach przejdzie to sie wybiorę.
mam na koncie 2 stluczki tzn jedna przestraszylam sie samochodu jadacego z lewej ul zachodnia wiec szybko cofnelam zeby sie lekko schowac i bum (bylo dobrze po 24) kosztowalo mnie to 5o zl dla chlopaka "za mna" a drugi raz nie zauwazylam kwietnika batonowego i skosilam pol samochodu lacznie ze skrzywieniem go wysiadlam i plakajac zbieralam czesci (balam sie tescia bo wtedy jeszcze bylam dziewczyna jego syna
) ale szkody za ta stluczke pokrylo pzu bo byly zbyt duze
)
:-)
jak dla mnie bez sensu...:-(
Na początku pewnie z ogromnym stresem. Na samą myśl, że będę jeździła sama robi mi się gorąco, ale muszę dać radę.